Hľadá sa Rozumný mobil roka 2015!

Už deviaty raz môžete hlasovať v ankete Mobil roka a vybrať najlepšie smartfóny aktuálneho obdobia. Aj tento rok hľadáme najlepšie smartfóny s rozumnou cenovkou. Dnes vám predstavíme nominované zariadenia v kategórii Rozumný mobil roka.

Len vďaka vaším hlasom budeme môcť začiatkom februára povedať, ktorý smartfón je najlepším rozumným mobilom minulého roka. Je podľa vás dôležitejší dizajn, používateľské prostredie, pomer cena/výkon alebo odolnosť voči vode? Odpoveď na túto otázku sa dozvieme už po 10. februári 2016. Dovtedy môžete hlasovať za najlepšie mobilné telefóny a inteligentné hodinky minulého roka v ankete Mobil roka 2015 powered by O2.

V ankete Mobil roka 2015 powered by O2 sú do kategórie Rozumný nominované tieto zariadenia:

Honor 6

Štedro vybavený smartfón s tenkou konštrukciou zaujme 5-palcovým Full HD displejom. Osemjadrový procesor z vlastnej dielne a 3 GB RAM naznačujú, že ide o výkonné zariadenie. Okrem hier si zábavu užijete aj s 13 Mpix fotoaparátom alebo 5 Mpix prednou kamerou. Nechýba podpora LTE a o slušnú výdrž sa stará 3 000 mAh batéria.

Huawei P8 Lite

Päťpalcový smartfón s HD rozlíšením patrí podľa čítanosti článkov a počtov pozretí videorecenzií k najpopulárnejším na trhu. Ponúka poctivú výbavu strednej triedy, nesklame ani 13 Mpix fotoaparátom, ktorému sekunduje 5 Mpix predná kamera. Akumulátor ponúka kapacitu 2 200 mAh.

Lenovo P70

Ďalší päťpalcový android s HD IPS obrazovkou, ktorý láka na osemjadrový procesor MediaTek, 2 GB RAM a popri podpore dvoch SIM kariet nezabúda ani na rozšírenie pamäte microSD kartou. Štandard roku 2015 potvrdzuje 13 Mpix fotoaparátom vzadu a 5 Mpix vpredu i podporou LTE. P70-ka láka potenciálnych zákazníkov na extrémne silnú batériu s kapacitou 4 000 mAh.

LG G4c

Opäť päťpalcový android s výbavou strednej triedy láka na dizajn vlajkovej lode LG G4. Zaujme vypínačom a ovládaním hlasitosti v zadnej stene. Ponúka HD displej, 8 Mpix fotoaparát s laserovým zaostrovaním a prednú 5 Mpix kameru. Nezabudlo sa ani na podporu LTE a NFC, upozorniť treba na 8 GB internú pamäť. Batéria ponúka kapacitu 2 540 mAh.

Meizu MX5

Menej známy výrobca prekvapil výkonným 5,5-palcovým androidom s Full HD obrazovkou za mimoriadne priaznivú cenu. Meizu láka na 21 Mpix fotoaparát s laserovým zaostrovaním, nahrávanie UHD videí, 3 GB RAM, čítačku odtlačkov prstov či návykové gestá. Nie každému však vyhovujú veľké rozmery a absencia podpory pamäťových kariet. Batéria ponúka kapacitu 3 150 mAh.

Samsung Galaxy A3

Elegantný kovový smartfón s uhlopriečkou obrazovky 4,5'' poteší najmenšími rozmermi v tejto kategórii. Slabší procesor a qHD rozlíšenie obrazovky ponúkajú menšie nároky na batériu, ktorej stačí 1900 mAh. Nechýba 8 Mpix fotoaparát vzadu a 5 Mpix vpredu či podpora LTE. Pamäť môžete rozšíriť microSD kartami, RAM disponuje kapacitou 1,5 GB.

Sony Xperia M4 Aqua

Vode a prachu odolný 5-palcový smartfón s HD displejom je v tejto kategórii jediným svojho druhu. Výbavou sa radí k priemeru. Osemjadrový procesor Qualcomm, 2 GB RAM, 13 Mpix fotoaparát vzadu, 5 Mpix vpredu či podpora pamäťových kariet sú už štandardom. Poteší podporou LTE a NFC, zahanbiť sa nedá ani batériou s kapacitou 2400 mAh.

Tak, ktorý je podľa vás ten najlepší? Stačí si vybrať na www.mobilroka.sk.

Zahlasovaním v ankete Mobil roka 2015 powered by O2 sa automaticky dostanete do žrebovania o hodnotné ceny. Hrá sa o Apple iPhone 6S od generálneho partnera ankety, O2, aj o Coolpad Modena, LG Zero či Huawei Watch od hlavných partnerov.

A keďže anketa je to poctivá a bez možnosti duplicitného hlasovania, každý z vás bude mať rovnakú šancu na výhru.

Diskusia k článku:

dasilva 29.01.2016 - 13:56

Hlasoval som 1 x. Dúfam, že nebudem označený za špekulanta.

dasilva03.02.2016 - 14:04 Trvalý odkaz

Tak zatiaľ som tu sám. Výhra je istá, či?

Celá diskusia 2 príspevky