Telekom: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov vo februári

Februárový rebríček najpredávanejších smartfónov v Telekome má nového víťaza - model značky Lenovo. Apple iPhone 7 si polepšil, obľúbený Huawei P9 sa posunul smerom nadol.

Tak ako v januári, aj vo februári máme v mini rebríčku päťky najžiadanejších smartfónov zastúpené štyri značky. Víťazom sa tentoraz stal fešák s dobrým pomerom cena / výkon Lenovo K6. K prvému miestu mu pomohla aj akciová cena k Magenta 1. Minulomesačná jednotka Huawei Y5 II sa musel uspokojiť s tretím miestom.

Na nečakanom, až štvrtom mieste, sa nachádza u zákazníkov obľúbený Huawei P9 Lite. Do tabuľky sa po dlhých mesiacoch vrátil Samsung Galaxy A5 (2016), ktorý sa už len dopredáva.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušál Happy M s mesačným poplatkom 23,99 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov vo februári 2017:

1. Lenovo K6 (úvodná platba 19 € + 2 € mesačný poplatok)

2. Huawei Y5II (ako darček alebo úvodná platba 1 € + 1 € mesačný poplatok)

3. Apple iPhone 7 (úvodná platba pre 128 GB verziu 319 € + 20 € mesačný poplatok)

4. Huawei P9 Lite (úvodná platba od 59 € + 3 € mesačný poplatok)

5. Samsung Galaxy A5 (2016) (úvodná platba 59 € + 6 € mesačný poplatok)

ikona

Telekom: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov v januáriJanuárový rebríček bol ovplyvnený predajom takzvaných dvojičiek, teda dvoch telefónov za cenu jedného. Lepšie skladové zásoby iPhonov sa odrazili aj v jeho predajoch a sedmička sa vrátila medzi päťku najpredávanejších smartfónov.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Telekomu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. V tej februárovejj sa ešte nachádza: Samsung Galaxy J3 (2016), Samsung Galaxy A3 (2016), Samsung Galaxy S7 edge, Coolpad Porto S a Maxcom MM238.

Februárová tabuľka najpredávanejších tabletov je úplne rovnaká ako v januári. Nezmenili sa modely tabletov ani ich poradie. Na prvých priečkach sa umiestnil osempalcový i desaťpalcový model radu Tab 3. Stálica rebríčka Huawei MediaPad T1 8.0 Pro je tretia a kovový krásavec so špičkovou výbavou Samsungom Galaxy Tab S2 9.7 skončil opäť štvrtý.

1. Lenovo Tab 3 8

2. Lenovo Tab 3 10

3. Huawei MediaPad T1 8.0 Pro

4. Samsung Galaxy Tab S2 9.7

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu