Telekom: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov v januári

Januárový rebríček bol ovplyvnený predajom takzvaných dvojičiek, teda dvoch telefónov za cenu jedného. Lepšie skladové zásoby iPhonov sa odrazili aj v jeho predajoch a sedmička sa vrátila medzi päťku najpredávanejších smartfónov.

Prvý tohtoročný rebríček najpredávanejších smartfónov v Telekome sa niesol v duchu vianočnej akcie. Lacný android Huawei Y5 II tak predstihol obľúbený Huawei P9 Lite, ktorý sa musel v januári uspokojiť s druhým miestom. Lenovo K6 si polepšilo o dve priečky a patrí mu tretie miesto. Zrejme mu stále pomáha aj lepšia cenovka k programom Magenta 1.

O jedno miesto si pohoršil lacný, ale šikovný Samsung Galaxy J3 (2016), ktorý vo svojej triede ponúka veľmi slušný fotoaparát. Doplnenie skladových zásob telefónov značky Apple sa hneď odrazilo v ich predajoch, a tak sa opäť po mesačnej prestávke dostal iPhone 7 do prvej päťky.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušál Happy M s mesačným poplatkom 23,99 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v januári 2017:

1. Huawei Y5II (ako darček alebo úvodná platba 1 € + 1 € mesačný poplatok)

2. Huawei P9 Lite (úvodná platba od 49 € + 5 € mesačný poplatok)

3. Lenovo K6 (úvodná platba 19 € + 2 € mesačný poplatok, s Magenta 1 je úvodná platba 9 € + 1 € mesačný poplatok)

4. Samsung Galaxy J3 (2016) (úvodná platba 19 € + 2 € mesačný poplatok)

5. Apple iPhone 7 (úvodná platba pre 128 GB verziu 299 € + 20 € mesačný poplatok)

ikona

Telekom: TOP5 najpredávanejších smartfónov v decembriDecembrový rebríček najpredávanejších smartfónov ovplyvnila vianočná akcia. V tabuľke sa dobre umiestnili modely, ktoré Telekom ponúka vo zvýhodnenej ponuke alebo ako darček k inému telefónu.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Telekomu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. V tej januárovej sa ešte nachádza: Maxcom MM238, Samsung Galaxy A5 (2016), Lenovo C2, Samsung Galaxy A3 (2016) a Coolpad Porto S.

Medzi tabletmi je najžiadanejšia značka Lenovo. Na prvých priečkach sa umiestnil osempalcový i desaťpalcový model radu Tab 3. Stálicou rebríčka je Huawei MediaPad T1 8.0 Pro, náročnejší zákazníci siahli po kovovom krásavcovi so špičkovou výbavou Samsungom Galaxy Tab S2 9.7.

1. Lenovo Tab 3 8

2. Lenovo Tab 3 10

3. Huawei MediaPad T1 8.0 Pro

4. Samsung Galaxy Tab S2 9.7

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu