Telekom: TOP5 najpredávanejších smartfónov v decembri

Decembrový rebríček najpredávanejších smartfónov ovplyvnila vianočná akcia. V tabuľke sa dobre umiestnili modely, ktoré Telekom ponúka vo zvýhodnenej ponuke alebo ako darček k inému telefónu.

Huawei P9 Lite pokračuje vo svojom ťažení a opä sa umiestnil na čele rebríčka. Hneď za ním na druhom mieste je Huawei Y5 II, ktorý vo vianočnej ponuke dostali zákazníci k P9 Lite ako darček. Akcia stále platí, a tak je pravdepodobné, že lacný android pre menej náročných zákazníkov nebude chýbať ani v januárovej tabuľke.

Obľúbené modely Samsung Galaxy J3 (2016) a Galaxy A3 (2016) sa stále držia v prvej päťke, a to aj bez výraznej pomoci operátora. Na piatu priečku sa vyšvihol šikovný Lenovo K6, ktorý má s programom Magenta 1 lákavejšiu cenovku než k samostatnému paušálu Happy.

Operátor prezradil aj niekoľko pikošiek: v prvej desiatke nájdeme len 4G telefóny a priazeň zákazníkov si tu vybojovalo len päť značiek. Samsung má v prvej desiatke štyroch zástupcov, Huawei a Lenovo po dvoch a Apple i LG sú zastúpení iba jedným modelom.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušál Happy M s mesačným poplatkom 23,99 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v decembri 2016:

1. Huawei P9 Lite (úvodná platba od 49 € + 5 € mesačný poplatok)

2. Huawei Y5II (ako darček alebo úvodná platba 1 € + 1 € mesačný poplatok)

3. Samsung Galaxy J3 (2016) (úvodná platba 19 € + 2 € mesačný poplatok)

4. Samsung Galaxy A3 (2016) (úvodná platba 49 € + 5 € mesačný poplatok)

5. Lenovo K6 (úvodná platba 19 € + 2 € mesačný poplatok, s Magenta 1 je úvodná platba 9 € + 1 € mesačný poplatok)

ikona

Telekom: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov v novembriNovembrový rebríček ovplyvnila vianočná akcia Telekomu s dvojicami zariadení. Vďaka dobrým dodávkam sa v tabuľke sa udržal aj iPhone 7. Víťaz ale ostáva rovnaký ako minulý mesiac.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Telekomu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. V tej novembrovej sa ešte nachádza: Apple iPhone 7, Lenovo C2, Samsung Galaxy A5 (2016), LG K8 a Samsung Galaxy S7. Súboj medzi modelmi radu S7 tentokrát vyhral S7, edge verzia je tesne za ním na 12. mieste. Apple iPhone SE chytá druhý dych – má o 60% vyššie predaje než v októbri či v novembri. Na umiestnenie v tabuľke mu to však nestačí.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

michal 18.01.2017 - 21:01

ahojte, ani sa necudujem ze huawei je najvyssie lebo je to jediny normalny telefon co tam je za normalnu cenu telecom si mysli ked ta slahne 20 iphone roznych frabach a roznych kapacitach pamete a takej cene ze to ludia zozeru to iste plati o samsung galaxy s7 a tie ceny .celkovo ma telekom najslabsiu ponuku telefonov a to by si mal konecne uvedomit. radsej hotosti ako z telekomu.

Celá diskusia 1 príspevok