Niektoré vymenené kusy Galaxy Note 7 majú opäť problémy s batériou

Výmenný program Samsungu je už v plnom prúde a k zákazníkom prichádzajú nové vymenené kusy Galaxy Note 7. Podľa ohlasov to však vyzerá, že i niektoré nové kusy majú problémy s prehrievaním batérie a rýchlou stratou kapacity.

Problém s vybuchujúcim Galaxy Note 7 trápi výrobcu už dlhší čas a napriek snahe sa mu zatiaľ nedarí stopercentne sa s ním vysporiadať.

Niektorí juhokórejskí spotrebitelia, ktorí už dostali náhradné telefóny v rámci výmenného programu, ktorý od 19. septembra beží aj u nás, sa sťažujú na prehrievanie batérie počas nabíjania a niektorí spozorovali, že im dokonca rýchlo klesá kapacita.

Hovorca firmy však odmietol, že by aktuálny problém súvisel s rovnakou chybou batérie, ktorá zapríčinila vznik požiaru a zdôraznil, že ide len o ojedinelé prípady. V rámci výmenného programu majú používatelia možnosť dostať nový Note 7 alebo starý kus vymeniť za niektorý z vlajkových modelov radu Galaxy S7. Kto si chce overiť, že má v ruke novú verziu, stačí, keď skontroluje dizajn ikony batérie. Viac podrobností nájdete v článku Samsung ukázal, ako spoznáte nový a bezpečný Galaxy Note 7.

Všetko dôležité o najnovšom tabletofóne sa dočítate v našej recenzii, podrobné špecifikácie sú uvedené v základnom infe o Samsungu Galaxy Note 7 (SM-N930F).

Zdroj: venturebeat.com, xda-developers.com

Diskusia k článku:

Pavol Zábojník 29.09.2016 - 18:24

Neviete nahodou kedy bude v Orange "opat" dosptupny?

Tomas09.10.2016 - 19:50 Trvalý odkaz

Predstavte si, aky skvely rok by to bol pre Samsung, nebyt tychto problemov. Keby som bol zastanca konspiracnych teorii, povedal by som, ze za tym je Apple, ktory tento rok vydal asi najtrapnejsi Ajfon aky mohol a takto sa snazi znicit konkurenciu. Este ze nie som :D

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease10.10.2016 - 10:53 Trvalý odkaz

Tiež mi napadlo, či to nie je sabotáž zo strany subdodávatela.
Mi to nejde do hlavy, že sa to deje len Samsungu.

Pritom mali tento rok fakt našliapnuté a Note 7 mohol byť najpredávanejší Samsung všetkých čias (teda aspoň Note určite)

Celá diskusia 4 príspevky