Samsung spustil výmenný program. Galaxy Note 7 vymení aj za iný model

Samsung na svojej webovej stránke zverejnil podrobnosti výmenného programu pre Galaxy Note 7. Okrem výmeny kus za kus môžete zvoliť aj model Galaxy S7 alebo Galaxy S7 edge.

Problém v batérii novinky Samsung Galaxy Note 7 potvrdilo vyšetrovanie výrobcu, o ktorom pred týždňom informoval vo svojom oficiálnom vyhlásení. Bližšie podrobnosti sme vám priniesli v článku Samsung pozastavil predaj Galaxy Note 7. Dôvodom je chybná batéria. Ako Samsung priznal, ide o výrobnú poruchu batérie. Prípady prehriatia batérie sa vyskytovali vtedy, keď prišli anóda a katóda do spoločného kontaktu.

Napriek tomu, že je pravdepodobnosť výskytu problému nízka, pretože vzhľadom na predané množstvo kusov bolo nahlásených k 1. septembru len 35 prípadov, spustil Samsung Výmenný program. V rámci programu majú zákazníci dve možnosti. Treba kontaktovať bezplatnú linku 0800726786, kde získajú informácie o výmene súčasného Galaxy Note 7, ktorá bude prebiehať v termíne od 19. septembra. Alebo si môžu Note 7 vymeniť napríklad aj za Galaxy S7 alebo Galaxy S7 edge. Kto si Note 7 predobjednal a zatiaľ čaká na doručenie, dostane po 19. 9. už nový kus.

Výrobca zákazníkov, ktorí si Note 7 už zakúpili žiada, aby svoje zariadenie prestali používať, uviedli ho do vypnutého stavu a vrátili sa k používaniu pôvodného zariadenia. Ak pôvodné zariadenie už nemajú, môžu sa obrátiť na zákaznícku linku, na ktorej sa dohodnú o zapožičaní náhradného telefónu do tej doby, než prebehne výmena.

Všetko dôležité o najnovšom tabletofóne sa dočítate v našej recenzii, podrobné špecifikácie sú uvedené v základnom infe o Samsungu Galaxy Note 7 (SM-N930F).

Zdroj: samsung.sk

Diskusia k článku:

Andrej 11.09.2016 - 11:37

No už sa ho normalne bojim :D ale aj tak ho nechcem pre USB typ C radšej som si kupil druhy krat s7 edge tentokrat nie gold ale black a vyzera ovela lepšie :D

dasilva11.09.2016 - 13:40 Trvalý odkaz

Mobil cca za 850 €? S "tymtom" rizikom ? Som u Samsungu 6 rokov ale u mna asi skončili. Cena, kvalita (?) tak to radšej Huawei... Že by koniec korektnosti značky?

Tomáš11.09.2016 - 15:35 Trvalý odkaz

vymenit Note 7 za napr S7/S7 edge ? to je vtip :D :D kto by vymenil 900 za 600€ :D :D (dufajme že peniaze sa vratia ked si niekto vezme lacnejši model) :)

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease12.09.2016 - 12:39 Trvalý odkaz

Aféra okolo Note 7 vraj bude Samsung stáť miliardu dolárov. Ich trhová hodnota klesne o 10 miliárd.
Niektoré aerolinky zakázali nabíjanie na palube.
Zdroj francúzskeho zastúpenia tvrdí, že zákazníkom, ktorí sa nezúčastnia výmenného programu môže byť Note 7 od októbra na diaľku deaktivovaný.
Zaujímavé..

Tomas12.09.2016 - 13:32 Trvalý odkaz

Francuzi by malie riesit ine sracky v ktorych su, nie taketo prkotiny...

Celá diskusia 7 príspevkov