Samsung ukázal, ako spoznáte nový a bezpečný Galaxy Note 7

Chcete mať istotu, že v budúcnosti kúpite napríklad z druhej ruky Note 7 s bezpečnou batériou a nie starú verziu, ktorá môže byť potenciálne riziková? Samsung ukázal, ako to zistíte už na prvý pohľad.

Informácie o vybuchujúcich tabletofónoch Note 7 ste už pravdepodobne zaregistrovali, písali sme o tom začiatkom septembra v článku Samsung pozastavil predaj Galaxy Note 7. Dôvodom je chybná batéria. Reakciou a bezpečnostným opatrením výrobcu je sputený výmenný program, v ktorom výrobca bezplatne vymení už kúpený Note 7 za nový model alebo iný high-end radu Galaxy S7.

Aby ste mali istotu, že neskôr od niekoho nekúpite starý, rizikový model, pripravil Samsung jednoduchú pomôcku - zelenú ikonu batérie. Nová farebná ikona bude viditeľná v stavovom riadku, na displeji Always On a v ponuke po stlačení vypínača. Okrem toho nájdete na štítku balenia telefónu čierny štvorec.

Samsung opakovane zdôrazňuje, že bezpečnosť zákazníkov je preňho prioritou a snaží sa urobiť všetko preto, aby mohli jeho produkty používať bez obáv. Preto odporúča všetkým majiteľom Galaxy Note 7, ktorí si telefón už kúpili, aby ho nepoužívali a zapojili sa do programu výmeny. Ten bol spustený 19. septembra aj na Slovensku. Všetky dôležité informácie o programe a inštrukcie k výmene nájdete na stránke www.samsung.sk.

Všetko dôležité o najnovšom tabletofóne sa dočítate v našej recenzii, podrobné špecifikácie sú uvedené v základnom infe o Samsungu Galaxy Note 7 (SM-N930F).

Zdroj: news.samsung.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu