Waze prináša integráciu ďalších hudobných aplikácií

Priamo cez navigáciu Waze si už môžete spustiť niektorú z ďalších siedmich aplikácií na streamovanie hudby, podcastov, rádia alebo počúvanie audio kníh. Novinka je dostupná pre Android aj iOS.

Funkcie online navigácie Waze sa neustále rozširujú. Už sa dá naplánovať trasa dlhšia než 1000 kilometrov a čoskoro pribudne určovanie trasy podľa zakúpených diaľničných známok. Posledný update prináša rozšírenie podpory hudobných prehrávačov.

Prvou integrovanou hudobnou aplikáciou bolo Spotify, s najnovšou aktualizáciou pribudla podpora ďalších hudobných apiek.

Medzi nových partnerov patrí: Pandora, Deezer, iHeartRadio, NPR One, Scribd, Stitcher, a TuneIn.

Počas cesty autom tak môžete počúvať nielen svoju obľúbenú hudbu, ale aj podcasty, rádio, správy a audio knihy. Niektoré aplikácie nie sú dostupné pre obidva systémy (Android a iOS) a zo slovenského účtu Google Play si nenainštalujete ani iHeartRadio.

Prehrávač spustíte jednoducho kliknutím na ikonu noty v hornej časti obrazovky. Vyberiete si z vami už nainštalovaných aplikácií alebo ťuknete na Nastavenia, kde sa zobrazí dostupný výber nenainštalovaného softvéru.

Waze si bezplatne stiahnete z obchodov Google Play a App Store.

Zdroj: waze.com

Diskusia k článku:

Richard Hombauer 20.11.2018 - 13:39

Na iOS to už niekoľko mesiacov skúšam so Spotify, naviacerých iPhonoch a stále to nefunguje spoľahlivo. Android je v prepojení Spotify a Waze oveľa spoľahlivejší.

Celá diskusia 1 príspevok