Spotify bude integrované do Waze a naopak

Využívate počas šoférovania navigačnú aplikáciu Waze a radi popri tom počúvate hudbu cez Spotify? Tak tu máme pre vás príjemnú novinku.

Možno aj vy patríte medzi ľudí, ktorí počas šoférovania počúvajú hudbu a hneď po naštartovaní auta zapínajú Waze. Nielen kvôli navigácii, ale najmä kvôli čerstvým informáciám o plynulosti premávky a prípadným obmedzeniam v doprave. Pokiaľ patrí medzi vaše obľúbené hudobné služby Spotify, zrejme vás potešia najnovšie plány o integrovaní s Waze.

Podľa informácií na stránke waze.sk sa v priebehu niekoľkých týždňov dočkáme prepojenia obidvoch aplikácií. Po spustení Waze sa vám v okne vpravo hore zobrazí ikona Spotify a jediným kliknutím si spustíte prehrávanie poslednej skladby. Rolovacie okno vám dovolí medzi skladbami prepínať, nie však listovať v aplikácii. Z bezpečnostných dôvodov.

V Spotify bude v hornej časti obrazovky ikona Waze a ťuknutím na ňu spustíte navigáciu. Aj počas práve prehrávanej pesničky. Bez preklikávania medzi aplikáciami. Musíte mať však obidve v telefóne nainštalované.

Linky na stiahnutie:

- Waze pre Android

- Waze pre iOS

- Spotify pre Android

- Spotify pre iOS

Integrovania Waze do Spotify a naopak sa najskôr dočkajú majitelia zariadení s operačným systémom Android, používatelia iPhonov budú tentoraz až druhí v poradí.

Zdroj: waze.sk

Diskusia k článku:

Dezi15.03.2017 - 12:30 Trvalý odkaz

Dufam ze waze nes....via. je to len zbytočnosť. Kazde auto ma uz autoradio

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne15.03.2017 - 12:52 Trvalý odkaz

kto uz pocuva radio, ked moze spotify? ja som aj na felicii pustal hudbu iba cez spotify a aux vstup...

Tomas15.03.2017 - 14:16 Trvalý odkaz

Ten kto nema tolko volnych dat, aby ich mohol premrhat na spotify...

Daor3215.03.2017 - 14:20 Trvalý odkaz

Ved sa tu 90% ludi chvali ako skvela a lacna je 4ka a O2... tak ako je mozne, ze niekto potrebuje setrit data? Jaaaj kvazioperatori nemaju signal ani na konci mesta ;-) nie to este na dialnici

Celá diskusia 20 príspevkov