Pozeráme sa na Samsung Galaxy S9 a S9+?

Známy leaker Evan Blass zverejnil údajné fotografie pripravovaných top modelov. Výrazná zmena v dizajne sa ani neočakáva, no horná časť telefónov je prekvapivo plná senzorov.

Vlajkové lode Samsungu už tradične patria medzi najočakávanejšie telefóny roka. O Galaxy S9 a Galaxy S9+ sme na našom webe zverejnili už niekoľko článkov. Vieme, že premiéru budú mať 25. februára, deň pred oficiálnym otvorením brán MWC 2018 v Barcelone. Je takmer isté, že dostanú nový senzor kamery, ktorý dokáže nahrávať Full HD videá so 480 fps a unikli aj pravdepodobné špecifikácie.

Už koncom minulého roka kolovali internetom snímky pripravovaných ochranných obalov, ktoré naznačili dizajn nástupcov Galaxy radu S8. Z obrázkov vyplynulo, že sa žiadnej výraznej zmeny asi nedočkáme, a posledné informácie naše domnienky len podporili.

Ani nie je dôvod meniť vzhľad smartfónov, veď Galaxy S8 patrí k najkrajším smartfónom súčasnosti. Opäť sa tak zrejme stretneme s natiahnutým displejom a pomerom strán 18,5:9, no mierne hrubším rámom po bokoch. Pozornosť púta množstvo viditeľných senzorov nad displejom. Okrem dvoch fotoaparátov tam možno nájdeme vylepšený skener očnej dúhovky alebo nový senzor pre rozpoznávanie tváre.

Špekulácie a dohady o podobe a výbave top modelov Samsungu ukončí až oficiálne predstavenie noviniek. Do tej doby pravdepodobne uniknú ďalšie detaily a údajné snímky pripravovaných smartfónov.

Zdroj: venturebeat.com

Diskusia k článku:

Bejo 27.01.2018 - 14:37

tie rámčeky nič moc dufam a bixby tlacidko tam je zas na čo?

Celá diskusia 1 príspevok