Galaxy Note 7 vybuchuje aj po výmenách. Samsung pozastavil výrobu

Problém s vybuchujúcimi Note 7 nevyriešili ani nové kusy, ktoré už mali byť bezpečné. Podľa dnešnej správy z kórejskej tlačovej agentúry Samsung dočasne pozastavil jeho výrobu. (doplnené o oficiálne vyjadrenie)

Ani nové a podľa výrobcu už bezpečné modely Galaxy Note 7 sa problémom nevyhli. Svedčia o tom ohlasy majiteľov, ktorým už dorazili nové kusy. Problému sme sa venovali v článku Niektoré vymenené kusy Galaxy Note 7 majú opäť problémy s batériou.

Nové správy potvrdzujú, že problém stále pretrváva, treba však spomenúť, že o vybuchnutom Note 7 z európskej distribúcie sme nepočuli. Niektoré letecké spoločnosti dokonca zakazujú na palube lietadla používať Note 7 v letovom režime. Taký oznam odznel napríklad u spoločnosti Niki pri nedávnom lete z Viedne do Paríža. Pred pár dňami prebehla internetom fotografia Note 7, ktorý zhorel práve v lietadle napriek tomu, že mal byť vo vypnutom stave.

Podľa správy kórejskej tlačovej agentúry to vyzerá, že Samsung opäť pozastavil výrobu Note 7. Informácie pochádzajú od anonymného, ale vraj dôveryhodného zdroja z prostredia Samsungu. Výmenný program spustený 19. septembra zatiaľ podľa oficiálnej stránky Samsungu stále beží, žiadne nové informácie o pozastavení nepribudli. Je pravdepodobné, že sa čoskoro na stránke objaví nové usmernenie pre zákazníkov. Tému budeme sledovať.

Doplnené: Oficiálne vyjadrenie slovenského zastúpenia Samsungu

Dočasne sme upravili výrobný program telefónu Galaxy Note 7, aby sme mohli urobiť ďalšie kroky k zaisteniu maximálnej kvality a bezpečnosti našich produktov.

Všetko dôležité o najnovšom tabletofóne sa dočítate v našej recenzii, podrobné špecifikácie sú uvedené v základnom infe o Samsungu Galaxy Note 7 (SM-N930F).

Zdroj: yonhapnews.co.kr

Diskusia k článku:

galaxi 10.10.2016 - 13:23

Koľko pýtajú za tú búchačku?

Tomas10.10.2016 - 14:29 Trvalý odkaz

Ono sa to skor vznieti, nie vybuchne :D

galaxi10.10.2016 - 14:51 Trvalý odkaz

Ak je dobrá cena, kúpim si to na podkurovanie do kotla:D

Michal10.10.2016 - 16:36 Trvalý odkaz

Za 100vku to beriem, aj s tym rizikom

Me_Gusta10.10.2016 - 18:10 Trvalý odkaz

note 7 has been planted :)

Celá diskusia 9 príspevkov