LG F180: štvorjadro, 13 Mpix a 2 GB RAM?

LG údajne chystá na jeseň tohto roku nový výkonný smartfón so štvorjadrovým procesorom, výkonným GPU, 2 GB operačnou pamäťou a 13-megapixelovým fotoaparátom.

Špičkový model LG Optimus 4X HD predstavený na MWC 2012 v Barcelone sa ešte ani poriadne nezačal predávať, a už sa šíria informácie o pripravovanom nástupcovi. Vedenie spoločnosti LG vraj nie je spokojné s dielenským spracovaním smartfónu Optimus 4X HD a preto pripravuje nástupcu s lepšou kvalitou a výbavou.

Podľa zatiaľ neoficiálnych informácií pôjde o horúci špičkový model. Hlavným ťahákom má byť štvorjadrový 1,5 GHz procesor Qualcomm Snapdragon S4 Krait s Adreno 320 GPU, 2 GB RAM, podpora LTE a 13-megapixelový fotoaparát. Medzi špecifikáciami sa uvádza aj 5-palcový HD IPS displej, Bluetooth 4.0, NFC a batéria s kapacitou 2 100 mAh. Pre tak výkonný stroj je silný akumulátor takmer povinnosťou.

Novinka zatiaľ nesie kódové označenie LG F180 a predpokladaná dostupnosť sa odhaduje na jeseň tohto roka. Pokiaľ sa predbežné údaje o výbave novej vlajkovej lode LG potvrdia, určite v predvianočnom období na mobilnom trhu poriadne zamieša karty. Dostane od LG Samsung Galaxy S III dôstojného konkurenta?

Zdroj: androidauthority.com

Diskusia k článku:

Profile picture for user Milan93.p@gmail.com

Milan 11.07.2012 - 07:05

Dostane samsung s3 dôstojnèho konkurenta ??!!! A HTC One X je co ? Ci on nieje konkurent, pretoze ho nereklamuju v TV ? Ci preto, lebo nema na fony.sk nasranu reklamu na pol stranky ? Dost smutne.

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease11.07.2012 - 10:24 Trvalý odkaz

Ono to bolo skôr myslené, či ho dostane z radov LG.
No podľa mna už LG Optimus 4X je dôstojný konkuret, straca mierne iba v software-ovej výbave. One X straca "len" 26GB pamäťou. +/- su to rovnocenné fony tak načo sa rozčuľovať.

Ešte mi nanapadlo Optimus 4X ma z týchto troch najsilnejsiu bateriu. A zacina s cenou o 100€ nižšou ako S3 a One X.

Lenka Ivančíková11.07.2012 - 11:45 Trvalý odkaz

asi je to naozaj napisane menej zrozumitelne. :-) mental to pochopil. Vedenie LG je nespokojne s Optimusom 4X HD prave preto, ze mu chyba kvalitnejsie dielenske spracovanie a par veci, ktorymi by SGS III predbehol. Mierne doplnim text v clanku, aby bolo jasno. :-)

Jan Mikulas11.07.2012 - 15:15 Trvalý odkaz

HTC one X by chcel byt konkurentom S 3 ale neni (horsi displej,slabsia baterka,SD karty softverove vychytavky samsungu) a tak isto aj LG bude chcet byt konkurentom ale tie parametre su dobre bohvie cim to zabiju ....

rtg11.07.2012 - 15:35 Trvalý odkaz

este som nevidel teda, aby sa nejaka firma snazila konkurovat jednym svojim mobilom druhemu.. a nie len vedenie LG je nespokojne so svojim vyrobkom, treba si vyskusat dlhodobejsie LG, znacka, ktora ma vo svojom SW gramaticke chyby, ubohe.. a co sa tyka HTC, cim by akoze HTC mohlo konkurovat Samsungu?!

Celá diskusia 14 príspevkov