HTC One S na Slovensku

V slovenských obchodoch sa objavil výkonný smartfón zo série HTC One. Model predstavený na MWC 2012 v barcelóne určite zaujme i nárčnejších používateľov svojim výborným displejom, pevným telom a prepracovaným prostredím HTC Sense.

HTC One S vyzerá ako zmenšená verzia vlajkovej lode HTC One X, no s dvojjadrovým 1,5 GHz procesorom, "iba" 4,3-palcovým displejom s rozlíšením 540 x 960 bodov a 1 650 mAh batériou. Operačný systém Android je aj tu v novej verzii Ice Cream Sandwich. 16 GB vnútorná pamäť (dostupných 10 GB + 2 GB pre aplikácie) sa ani pri tomto modeli nedá rozšíriť pamäťovými kartami. čiastočne to môže vynahradiť 25 GB bezplatného priestoru v cloudovej službe Dropbox pre nových majiteľov One S. Aj do tejto novinky vložíte iba micro SIM.

Fotoapaprát má osemmegapixelový snímač s automatickým zaostrovaním a LED bleskom, videá nahráte vo Full HD rozlíšení rýchlosťou 30 snímok za sekundu. Na videohovory nájdete na prednej strane 1,3 Mpix kameru s HD videom. Nechýba podpora rýchlej dátovej siete, GPS, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, DLNA, FM rádio s RDS či microUSB konektor s podporou MHL. Samozrejmosťou je zvuk Beats Audio.

Recenzia: HTC One S (24. 4. 2012)

Orientačná cena: 485 € (Epicentrum.sk)

- -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Jozef 15.06.2012 - 20:37

HTC ONE S prislo na trh ale so starsim S3 procesorom pretaktovaným na 1,7 GHz. Je to pekný podfuk od HTC lebo bol prezentovaný uplne iný telefon s procesorom 1,5 GHz. Výkon je úplne iný. Treba si dat pozor pri kupe model s procesorom 1,7 GHz je oznacovaný ako Z560E!!! Je to smutne ze zakaznik je takto klamany ...

Celá diskusia 2 príspevky