Honor V20 dostane 48 Mpix snímač a fotoaparát v displeji

Výrobca prezradil dátum a hlavné lákadlá pripravovaného top modelu, ktorý bude nabitý novými technológiami. Máme sa na čo tešiť.

Koncom decembra bude v Pekingu prebiehať dvojdňová konferencia, na ktore bude uvedený Honor V20. Na sociálnej sieti Weibo firma prezradila kľúčové špecifikácie.

Okrem vysokého výkonu, ktorý zaistí čipset Kirin 980, dostane V20 novinku Link Turbo, ktorá má zahŕňať konvergenciu sieťových technológií Wi-Fi a LTE. Čo presne tým výrobca myslí sa dozvieme 26. decembra, kedy začína plánovaná konferencia.

Celá predná strana bude patriť displeju natiahnutému do strán na maximum. Klasický výrez nedostane, predná kamera bude umiestnená v malom otvore v displeji. Honor ešte láka na 48 Mpix fotoaparát s umelou inteligenciou, ktorý má ponúknuť super jasné fotografie. Snímač Sony IMX586 sme vám predstavili v článku Sony má 48 Mpix snímač pre smartfóny.

Honor oficiálnym oznámením modelu V20 s otvorom v displeji, ktorý aj reálne na konferencii ukázal, tak o pár hodín predbehol Samsung, ktorý dnes uvedie novinku Galaxy A8s.

Smartfón s prednou kamerou v displeji pripravuje aj Huawei, materská firma Honoru. Huawei Nova 4 bude mať premiéru 17. decembra.

Všetky podrobnosti o nástupcovi View 10 sa dozvieme o dva týždne. Globálne uvedenie novinky prebehne 22. januára v Paríži. Nebude tam chýbať ani zástupca našej redakcie, a tak sa môžete tešiť na prvé dojmy a živé fotografie. Je pravdepodobné, že výrobca opäť použije pre globálny model pomenovanie View 20.

Zdroj: Weibo.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu