Apple sprístupnil aktualizáciu iOS 11.0.1 a beta verziu 11.1

Od vydania verzie iOS 11, ktorá priniesla množstvo vylepšení, neprešli ani dva týždne, a už tu máme prvú aktualizáciu. Apple o obsahu updatu podrobne neinformuje, dá sa však očakávať, že opravuje nahlásené chyby, ktoré objavili majitelia iPhonov a iPadov počas používania nového systému.

Systém by mal update ponúknuť automaticky, prípadne ho môžete vyhľadať po otvorení položky Všeobecné -> Aktualizácia softvéru. Veľkosť inštalačného balíčka je necelých 300 MB. Okrem iOS 11.0.1 vydal Apple aj verejnú beta verziu iOS 11.1 pre používateľov zaregistrovaných v beta programe. Žiadne výrazné novinky neprináša, opravuje najmä chyby.

Najnovší iOS 11 vydaný 20. septembra priniesol úplne nový App Store, inteligentnejšiu hlasovú asistentku Siri, prepracované Ovládacie centrum, vylepšenú aplikáciu Kamera i Fotky a podporu pre rozšírenú realitu. Zároveň je doteraz najväčším vydaním pre iPad. Pridáva nový dock, výkonný multitasking, aplikáciu Súbory a nové možnosti pre dotykové pero Apple Pencil.

Najdôležitejšie novinky systému sme vám predstavili v článku Nový iOS 11 prináša množstvo vylepšení. A ešte viac pre iPad.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu