Telekom: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov v novembri

Novembrový rebríček ovplyvnila vianočná akcia Telekomu s dvojicami zariadení. Vďaka dobrým dodávkam sa v tabuľke sa udržal aj iPhone 7. Víťaz ale ostáva rovnaký ako minulý mesiac.

V predvianočnom období sa do tabuľky najpredávanejších smartfónov dostalo aj lacné Lenovo C2, ktorému pomohla akcia Dvojičky. Jednotkou však stále ostáva Huawei P9 Lite, na druhú priečku sa vyšvihol obľúbený Samsung Galaxy J3 (2016) nasledovaný štýlovým súrodencom radu Galaxy A. Práve táto dvojica je súčasťou vianočnej ponuky dvojičiek Telekomu. Dostatočné zásoby iPhonu 7 zabezpečili zotrvanie v tabuľke, sedmička si dokonca o jedno miesto polepšila. Z októbrovej päťky sa stala novembrová štvorka.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušál Happy M s mesačným poplatkom 23,99 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v novembri 2016:

1. Huawei P9 Lite (úvodná platba od 49 € + 5 € mesačný poplatok)

2. Samsung Galaxy J3 (2016) (úvodná platba 9 € + 2 € mesačný poplatok)

3. Samsung Galaxy A3 (2016) (úvodná platba 49 € + 5 € mesačný poplatok)

4. Apple iPhone 7 (úvodná platba pre 128 GB verziu 299 € + 20 € mesačný poplatok)

5. Lenovo C2 (úvodná platba 1 € + 1 € mesačný poplatok)

ikona

Telekom: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov v októbriOktóbrový rebríček ovplyvnila vianočná akcia s dvojičkami smartfónov. Do top päťky sa konečne dostal aj iPhone 7.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Telekomu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. V tej novembrovej sa ešte nachádza: LG K8, Samsung Galaxy A5 (2016), Samsung Galaxy S7 edge, Maxcom Classic MM238 a Sony Xperia XA.

V novembrovom rebríčku najžiadanejších tabletov vidno agresívny nástup značky Lenovo, ktorej pomáha vianočná akcia Dvojičky. Na prvom mieste je cenovo dostupný tablet, ktorý zákazník získa spolu s androidom Lenovo C2. Aj ten sa vďaka tomu dostal do top päťky najpredávanejších smartfónov. Druhé a tretie miesto patrí ďalším zariadeniam Lenovo, s tými sme sa už ale stretli aj v minulých mesiacoch. Zákazníkov zaujali ešte Huawei a Samsung.

1. Lenovo IdeaPad 100S/110S

2. Lenovo Tab3

3. Lenovo Yoga Tab 3

4. Huawei MediaPad T1 8.0 Pro

5. Samsung Galaxy Tab S2 9.7

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu