Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v októbri

V októbri veľké zmeny nenastali. Do top päťky sa vrátil stále obľúbený Huawei P8 Lite, a tak namiesto troch značiek nájdeme v rebríčku len dve, ktoré sa bijú o priazeň zákazníka.

Zákazníci Orangeu už dlho preferujú Samsung pred inými výrobcami. Svedčí o tom pohľad na minulé rebríčky. Druhým najobľúbenejším je Huawei, ktorý dlhodobo vyhráva vďaka lite verziám svojich vlajkových lodí. V našom mini rebríčku sa občas stretneme aj s Lenovom alebo LG, no veľmi málo.

Októbrový sa od toho septembrového takmer nezmenil. Prvé tri miesta sú rovnaké, jednotkou je Huawei P9 Lite, dvojkou lacný Samsung Galaxy J3 (2016) a tretím najpredávanejším smartfónom sa opäť stal Samsung Galaxy A3 (2016). Jeho väčší a lepšie vybavený súrodenec Galaxy A5 si o jednu priečku pohoršil a skončil na piatom mieste. Štvrté obsadil Huawei P8 Lite, ktorý sa po jednomesačnej odmlke opäť vrátil do top päťky.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušálny mesačný poplatok 25 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v októbri 2016:

1. Huawei P9 Lite (155 €)

2. Samsung Galaxy J3 (2016) (45 €)

3. Samsung Galaxy A3 (2016) (150 €)

4. Huawei P8 Lite (65 €)

5. Samsung Galaxy A5 (2016) (245 €)

ikona

Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v septembriSeptembrový rebríček priniesol očakávaného víťaza. Aj keď má v top päťke smartfónov najviac modelov Samsung, prvá priečka mu tentoraz nepatrí.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Orangeu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. Ako vyzerala zvyšná pätica modelov? V tej septembrovej sa nachádza Lenovo Vibe K5, Lenovo C2, Samsung Galaxy S7, LG K8 a Samsung Galaxy S7 edge.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu