Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v septembri

Septembrový rebríček priniesol očakávaného víťaza. Aj keď má v top päťke smartfónov najviac modelov Samsung, prvá priečka mu tentoraz nepatrí.

A je to tu. Huawei P9 Lite sa prebojoval na čelo tabuľky a v septembri sa stal v Orangei najpredávanejším smartfónom. Trvalo mu to len tri mesiace od zaradenia do ponuky. Samsung má však stále prevahu a v top päťke má až troch zástupcov. Minulomesačná jednotka Samsung Galaxy J3 sa tentoraz musí zmieriť s druhou priečkou, súrodenci Galaxy A3 a Galaxy A5 svoje pozície nezmenili. Stále sa nachádzajú na treťom a štvrtom mieste.

Novinkou rebríčka je štýlový android Lenovo Vibe S1 Lite, ktorému patrí piate miesto. O Lenovo tak už aj zákazníci Orangeu začínajú prejavovať zvýšený záujem, v prvej desiatke totiž nájdeme ešte ďalšie dva modely. Dlhodobo patria v Orangei medzi najžiadanejšie značky len Samsung, Huawei a LG. S Lenovom by mohli byť rebríčky pestrejšie.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušálny mesačný poplatok 25 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v septembri 2016:

1. Huawei P9 Lite (165 €)

2. Samsung Galaxy J3 (2016) (60 €)

3. Samsung Galaxy A3 (2016) (150 €)

4. Samsung Galaxy A5 (2016) (245 €)

5. Lenovo Vibe S1 Lite (175 €)

ikona

Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v augusteDruhý prázdninový mesiac žiadne zmeny nepriniesol. Stále sa stretávame s tou istou päticou smartfónov ako v júli, len posledné dva modely si vymenili miesta.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Orangeu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. Ako vyzerala zvyšná pätica modelov? V tej septembrovej sa nachádza Nokia 230, Huawei P8 Lite, Lenovo Vibe K5, Lenovo C2 a LG K8.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu