Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov vo februári

Vo februári sme sa výraznej zmeny ani nového modelu v tabuľke nedočkali. Niektoré smartfóny si len vymenili pozície, víťaz ostal rovnaký.

Huawei P8 Lite opäť potvrdil, že záujem o tento cenovo dostupný android stále trvá, a tak mu aj tentoraz patrí prvá priečka. Na druhé poskočil z januárového piateho miesta LG Leon, ktorý láka na nízku cenu. O jedno miesto si pohoršil ďalší cenovo dostupný android s podporou LTE sietí - Samsung Galaxy Grand Prime.

Štýlový Samsung Galaxy A3 predbehol svojho väčšieho brata a oproti januáru si o jednu priečku polepšil. Naopak, Samsung Galaxy A5 skončil vo februárovej tabuľke najpredávanejších smartfónov až na piatej pozícii. V januári bol o dve miesta vyššie.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušálny mesačný poplatok 20 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov vo februári 2016:

1. Huawei P8 Lite (170 €)

2. LG Leon (40 eur)

3. Samsung Galaxy Grand Prime (120 €)

4. Samsung Galaxy A3 (180 €)

5. Samsung Galaxy A5 (265 €)

ikona

Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v januáriJanuárový rebríček päťky najžiadanejších smartfónov v Orangei sa od toho decembrového zmenil len minimálne. Namiesto iPhonu pribudol ďalší Samsung, a tak opäť máme v tabuľke samé androidy.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Orangeu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. Ako vyzerala zvyšná pätica modelov? V tej januárovej sa nachádza Samsung Xcover 550, LG Spirit 4G LTE, Maxcom MM237, Apple iPhone 6s 64GB a Sony Xperia M4 Aqua.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu