Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v januári

Januárový rebríček päťky najžiadanejších smartfónov v Orangei sa od toho decembrového zmenil len minimálne. Namiesto iPhonu pribudol ďalší Samsung, a tak opäť máme v tabuľke samé androidy.

Do tabuľky sa vrátil obľúbený Samsung Galaxy A3, takže táto značka opäť valcuje ostatných výrobcov. Na prvú priečku však ani v januári Samsung nedosiahol. Tam stále kraľuje šikovný Huawei P8 Lite, ktorý patrí k najobľúbenejším smartfónom u všetkých operátorov.

Dvojkou je opäť Samsung Galaxy Grand Prime a nezmenilo sa ani tretie miesto, ktoré si udržal kovový krásavec Samsung Galaxy A5. Štvré patrí už spomínanému menšiemu modelu radu Galaxy A, ktorý v rebríčku nahradil iPhone 6S. Päticu najobľúbenejších smartfónov uzatvára lacný android LG Leon.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušálny mesačný poplatok 20 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v januári 2016:

1. Huawei P8 Lite (170 €)

2. Samsung Galaxy Grand Prime (120 €)

3. Samsung Galaxy A5 (265 €)

4. Samsung Galaxy A3 (200 €)

5. LG Leon (40 eur)

ikona

Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v decembriPosledný mesiac minulého roka zásadné zmeny v správaní zákazníkov nepriniesol. Zaujali nielen cenovo dostupné androidy, ale aj jeden z najdrahších kúskov v ponuke Orangeu.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Orangeu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. Ako vyzerala zvyšná pätica modelov? V tej januárovej sa nachádza Apple iPhone 6s 64GB, Samsung Xcover 550, LG Spirit 4G LTE, Maxcom MM237 a Sony Xperia M4 Aqua.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu