O2: TOP5 najpredávanejších smartfónov v januári

V januári sa záujem zákazníkov sústredil na rovnaké modely ako mesiac predtým. Tabuľka päťky najpredávanejších smartfónov modrého operátora sa totiž vôbec nezmenila.

S prípravou januárovej tabuľky sme veľa práce nemali. Nachádzajú sa v nej navlas rovnaké smartfóny ako minulý mesiac a dokonca v rovnakom poradí.

Víťazom januárovej tabuľky sa tak opäť stal operátorský bestseller Huawei P8 Lite a na druhom mieste skončilo obľúbené Lenovo P70, ktoré láka na silnú 4 000 mAh batériu. Kovový krásavec Samsung Galaxy A3 si udržal tretiu priečku a lacné Lenovo A2010 sa opäť teší zo štvrtej pozície. Novinka minulomesačnej tabuľky päťky najpredávanejších smartfónov, Honor 7, obhájila piate miesto a uzatvára januárovú tabuľku.

Všimli sme si, že niektorým telefónom z tabuľky narástla v O2 cena. Mierne, len o pár eur, ale narástla. Pritom býva skôr zvykom, že starším modelom cena klesá.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušálny mesačný poplatok 20 € (Strieborný paušál).

1. Huawei P8 Lite (63 €)

2. Lenovo P70 (52 €)

3. Samsung Galaxy A3 (50 €)

4. Lenovo A2010 (2 €)

5. Honor 7 (218 €)

ikona

O2: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov v decembriPosledný mesiac minulého sa oproti tým predchádzajúcim výrazne nelíši. S väčšinou modelov sa stretávame už dlhší čas, pribudli len dve zaujímavé novinky.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov O2 zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. V tej decembrovej sa ešte nachádza Honor 4C, Lenovo A5000, Huawei Y5, Nokia 220 a Lenovo A6000.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu