Telekom: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov v decembri

Ani predvianočné obdobie nezmenilo vkus a finančné možnosti zákazníkov. V päťke najpredávanejších smartfónov nepribudla žiadna novinka, niektoré modely si len vymenili pozície.

November a december patrí tradične u našich operátorov k najzaujímavejšiemu obdobiu. Množstvo zákazníkov si predlžuje zmluvu a zároveň si kupuje nový mobil. No ani tentoraz nedošlo k výraznejším zmenám a zákazníci uprednostnili smartfóny s dobrým pomerom cena / výkon, prípadne ich zlákala vianočná akcia s ponukou "dvojičiek".

Najpredávanejším smartfónom za mesiac december sa v Telekome stal LG Spirit nasledovaný vode odolným androidom Sony Xperia M4 Aqua. Tretie miesto patrí "dvojičkovému" LG G4c a na štvrtom opäť skončil jeden z najdrahším telefónov v ponuke operátora. O Apple iPhone 6S je stále veľký záujem, napriek vysokej cene. Zákazníkov zlákal aj štýlový Samsung Galaxy A5, no prepadol sa z minulomesačného prvého miesta až na piate. V tabuľke sa však zatiaľ stále drží. Ako sme si všimli, niektorým modelom z ponuky operátora vzrástla úvodná platba o niekoľko desiatok eur. Telefón sa tak oproti kúpe v novembri predražil.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušál Happy M s mesačným poplatkom 23,99 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v decembri 2015:

1. LG Spirit (úvodná platba 1 € + 1 € mesačný poplatok)

2. Sony Xperia M4 Aqua (úvodná platba 79 € + 4 € mesačný poplatok)

3. LG G4c (úvodná platba 49 € + 4 € mesačný poplatok)

4. Apple iPhone 6S (úvodná platba pri 64 G verzii 249 € + 21 € mesačný poplatok)

5. Samsung Galaxy A5 (úvodná platba 79 € + 7 € mesačný poplatok)

ikona

Telekom: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov v novembriV novembri bodoval elegantný Samsung i modely od LG. Nechýbal stále obľúbený vode odolný bestseller od Sony či jeden z najdrahších modelov v ponuke operátora.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Telekomu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. V tej decembrovej sa ešte nachádza: Huawei P8 Lite, Lenovo A6000, Samsung S5611, Samsung Galaxy A3 a Samsung Galaxy S6.

Najpredávanješím tabletom stále ostáva osempalcový Huawei MediaPad T1 8.0 Pro, ktorý je hviezdou vianočnej kampane. Nezmenilo sa ani druhé miesto, kde opäť skončil Samsung Galaxy Tab 9.7, a o dve miesta si polepšil desaťpalcový Huawei MediaPad T1, ktorý je tentoraz na tretej priečke. Do tabuľky najpredávanejších tabletov sa vrátilo Lenovo Yoga Tablet 2 a na piatom mieste je Samsung Galaxy Tab 4 10.1.

1. Huawei MediaPad T1 8.0 Pro

2. Samsung Galaxy Tab A 9.7 LTE

3. Huawei MediaPad T1 10 LTE

4. Lenovo Yoga Tablet 2

5. Samsung Galaxy Tab 4 10.1

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu