Telekom: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov v októbri

Októbrej tabuľke dominujú hlavne cenovo dostupné androidy, s ktorými sme sa stretli už v minulých mesiacoch. Z rebríčka vytŕča iba Apple iPhone 6.

V októbri sa darilo lacným androidom i drahému iPhonu. Zaujímavé, že v tabuľke piatich najpredávanejších smartfónov má zastúpenie päť značiek. Aspoň je to pestré.

Na prvé miesto z minulomesačného piateho poskočil Samsung Galaxy Ace 4, bestseller aj u iných operátorov, o jedno miesto si polepšila aj vode odolná Xperia M4 Aqua. Naopak Lenovo A6000 spadlo o dve priečky a patrí mu teraz až tretie miesto. Do päťky najžiadanejších smartfónov sa vrátil LG Spirit a tabuľku uzatvára Apple iPhone 6, ten sa zo septembrového druhého miesta prepadol až na záver rebríčka.

Začiatkom novembra zlacnil Telekom množstvo akciových zariadení, čo určite poteší všetkých, ktorí sa chystajú zaviazať u operátora na ďalšie dva roky.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušál Happy M s mesačným poplatkom 23,99 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v októbri 2015:

1. Samsung Galaxy Ace 4 (úvodná platba 9 € + 1 € mesačný poplatok)

2. Sony Xperia M4 Aqua (úvodná platba 49 € + 4 € mesačný poplatok)

3. Lenovo A6000 (úvodná platba 1 € + 1 € mesačný poplatok)

4. LG Spirit (úvodná platba 1 € + 1 € mesačný poplatok)

5. Apple iPhone 6 všetky verzie spolu (úvodná platba 199 € + 15 € mesačný poplatok)

“Telekom

ikona

Telekom: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov v septembriNajpredávanejším smartfónom tentoraz nie je jeden z najdrahších telefónov v ponuke, ale naopak, víťaz patrí medzi cenovo najdostupnejšie.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Telekomu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. V tej januárovej sa ešte nachádza: Nokia 225, LG Leon 4G, Samsung Galaxy S5 mini, Samsung S5611 a Samsung Galaxy A3.

Najpredávanješím tabletom sa tentoraz stal osempalcový Huawei MediaPad T1, dvojkou je desaťpalcový Samsung Galaxy Tab 4 a minulomesačný víťaz LG G Pad 8.0 sa posunul až na tretiu priečku. Novinka Samsung Galaxy Tab A 9.7 obsadila štvrté miesto a po mesiaci sa do tabuľky vrátilo Lenovo Yoga Tab 2.

1. Huawei MediaPad T1 8.0 Pro (úvodná platba 29 € + 2 € mesačný poplatok)

2. Samsung Galaxy Tab 4 10.1 (úvodná platba 39 € + 5 € mesačný poplatok)

3. LG G Pad 8.0 (úvodná platba 49 € + 3 € mesačný poplatok)

4. Samsung Galaxy Tab A 9.7 (úvodná platba 39 € + 10 € mesačný poplatok)

5. Lenovo Yoga Tablet 2 (úvodná platba 99 € + 11 € mesačný poplatok)

Diskusia k článku:

Začať diskusiu