O2: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov v októbri

Októbrová tabuľka najpredávanejších smartfónov má jednoznačného víťaza, a tým je značka Lenovo. Aj keď sa žiadny z modelov neumiestnil na najvyššej priečke, má v našom rebríčku päťky najžiadanejších kúskov až troch zástupcov.

Lenovo opäť potvrdilo, že má zákazníkom čo ponúknuť: dobrú výbavu za dostupnú cenu. Aj keď na prvom mieste opäť skončil Huawei P8 Lite, podľa nás jeden z najlepších telefónov v strednej triede, Lenovu patrí druhá, tretia i štvrtá priečka. Nováčikom tabuľky je štýlový Coolpad Porto, ktorý ponúka nielen štíhle telo, pekný dizajn, ale aj slušnú výbavu a prijateľnú cenu.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušálny mesačný poplatok 20 € (Strieborný paušál).

1. Huawei P8 Lite (57 €)

2. Lenovo A5000 (0 €)

3. Lenovo S60 (29 €)

4. Lenovo A536 (0 €)

5. Coolpad Porto (2 €)

ikona

O2: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov v septembriSeptembrová tabuľka najpredávanejších smarfónov je o niečo pestrejšia než augustová. Okrem Lenova tu nájdeme aj Huawei, Samsung a LG.

Ani medzi najpredávanejšími tabletmi sme sa veľkej zmeny nedočkali. Lenovu tu patria až štyri modely z piatich. Kontinuitu "narúša" len Huawei MediaPad T1, ktorý sa umiestnil presne v strede rebríčka, na treťom mieste.

1. Lenovo Tab 2 A7-30 (0 €)

2. Lenovo Tab 2 A10-70 (98 €)

3. Huawei MediaPad T1 7.0 (0 €)

4. Lenovo Tab A8-50 (2 €)

5. Lenovo Tab S8 (98 €)

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu