Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v októbri

V októbri bol najväčší záujem o telefóny značky LG. Samsung sa tak dostal do úzadia a dokonca je v našom mini rebríčku zastúpený len jedným modelom.

Aj keď máme v októbrovej tabuľke len jedného nováčika, predsa len vidno zmeny. Keďže v nej na druhom mieste pribudol cenovo dostupný android LG Leon a prvá priečka opäť patrí LG Spirit, získal týmto výrobca tentoraz jednoznačnú prevahu nad stále obľúbeným a žiadaným Samsungom.

Ten má v októbri len jeden model v päťke najpredávanejších smartfónov, a to na štvrtej pozícii umiestnený štýlový Galaxy A3. Tretie miesto patrí vodeodolnej Sony Xperia M4 Aqua, ktorá si polepšila o jednu priečku, Huawei P8 Lite si naopak pohoršil a posunul sa na piate miesto.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušálny mesačný poplatok 20 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v októbri 2015:

1. LG Spirit (75 eur)

2. LG Leon (30 eur)

3. Sony Xperia M4 Aqua (185 €)

4. Samsung Galaxy A3 (190 €)

5. 2. Huawei P8 Lite (150 €)

ikona

Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v septembriOpäť je tabuľka top päťky najpredávanejších telefónov pestrá, nájdeme v nej až štyroch výrobcov. Veľké zmeny v modeloch však nenastali. Len iPhone bol vystriedaný vodeodolným androidom od Sony.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Orangeu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. Ako vyzerala zvyšná pätica modelov? V tej septembrovej sa nachádza Nokia 225, Samsung S5611, Samsung Galaxy Ace 4, Apple iPhone 6 16 GB a Samsung Galaxy A5.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu