Fony.sk bilancujú: naše najobľúbenejšie aplikácie roku 2015

  • Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne 01.01.2016 - 11:21

    Pre mna je top appka 2015 taka blbinka...

    http://www.architectureofradio.com/

    Nic to nerobi, len zobrazuje radiove vlny okolo nas.

  • Manobb01.01.2016 - 13:45 Trvalý odkaz

    U mňa jednoznačne "Viber" a keďže už cca mesiac ma "otravovala" reklama na Waze, tak dnes som sa ju odhodlal nainštalovať - na základe odporúčania Riša ;-)

    gsmarena01.01.2016 - 16:07 Trvalý odkaz

    vsak pise ze ma viber a naistaloval si aj waze cize ma aj aj co je na tom tazke pochopit? :) ja waze pouzivam tiez je to best free online GPS jednoznacne a offline free GPS zas mapfactor navigator, neni o com ;) aj ked par popisnych cisel ulic nesedi no prekusnut sa to da,len sa treba kus s tym pohrat, ale kazdopadne vzdy a takmer vsade naviguje presne a vzdy dovedie spravne najlepsou moznou trasou do ciela a to je zaklad navyse krasne sa tam da vsetko nastavit a prisposobit+ ako bonus zobrazuje aj radary a obmedzovace rychlosti na jednotlivych usekoch, napr taky plateny sygic sa nechyta :) to par nespravnych cislovani ulic urcite casom poriesia nejakym updatom

    Daor3201.01.2016 - 17:32 Trvalý odkaz

    Waze, Spotify, Mapy.cz... plne suhlasim... ako pouzivatel WP by som este doplnil Realarm a OneDo... Viber je chlieb kazdodenny :-)

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy01.01.2016 - 18:22 Trvalý odkaz

    BlueMail- po tom co sa google rozhodol ze chce spravovat moje pop3 konta cez gmail app som musel najst alternativu.
    QuickPic- 1TB free cloud :) super
    All-In-One-Toolbox clovek sa pohra s nastaveniami a aj stary "aparat" s 1GB ram lieta jak drak.
    n7player- musixmatch mi uz liezol krkom :)
    Radar Spotter- cez leto rad pozeram na "lietadielka"

    ondrakomous01.01.2016 - 20:22 Trvalý odkaz

    asi nejoblibenejsi http://hipstamatic.com/, apk kvuli ktere vzdycky prechazim na apple, takze je to nejoblibenejsi a zaroven nejnavidenejsi apka a tech penez co mi sezrala a pak z IOS http://mextures.com/ to je takova apk, kde sou ruzny textury a da se tam pracovat s vrstvama jak v adobe. a 3 nej snapseed, kterej taky pouzivam hodne na upravu fotek. jeste je skvela apk https://play.google.com/store/apps/details?id=com.motorola.camera fotak od motoroly, u toho se mi libi jak se da rychle menit expozice pootocenim krouzku pro ostreni, takze absolutni vychytavka. taky jde swipem do levy strany vyvolat menu, ktery je prehledny, swipem doprava se spusti galerie. genialni aplikace. v tom jak je jednoducha a funkcni. podporuje chytry hodinky jako dalkovou spoust. jdevidet, ze motorola u toho premysli.

    Profile picture for user bcrs@azet.sk

    RoSta01.01.2016 - 22:02 Trvalý odkaz

    Sygic, KeePassDroid, K-9, 2x klient, RD klient, VU+ player, DS file, Meteoservis, Business calendar, Organize widget, Baterry widget, Alarm Clock extreme, Easypad, Totalcommander, Printbot, TiViKo, Perfect app lock, Nova, Teslaunread, Profilescheduler, eBay, office (asi 3) a ešte pár ďalších aplikácií...
    nie sú iba z roku 2015, ale sú to "musthave"

    Ray Ben01.01.2016 - 22:30 Trvalý odkaz

    Najlepšia aplikácia pre mňa - Kalorické tabuľky

    ondrakomous01.01.2016 - 22:50 Trvalý odkaz

    aplikaci kaloricke tabulky nevyuziju,protoze misto zradla kupuju smartphony.