ZTE Nubia Z9: 5,2’’ Full HD displej bez bočného rámu a až 4 GB RAM

  • funboy 07.05.2015 - 02:09

    nadherna,elegantna chutovecka z ciny a hlavny konkurent a odpoved na huawei P8! galaxy S6 edge sa aj so svojou "intergalaktickou" cenou sa moze ist zahrabat! aj ked osobne by som bral asi skor Z9 max kedze mne by obmedzeny priestor bez moznosti rozsirenia sd kartou vadil a z9 max ma skoro take iste parametre akurat len ze neni bezramovy a zahnuty po krajoch co mi netreba k zivotu.. inak dufam ze ho date aj ako vramci zakl.infa v prehladnej tabulke :) (podobne aj z9 max aj mini-su to dobre fony zasluzia si byt aspon spomenute vramci info) ..inak Z9 max pokoril v antutu aj tohtorocny highend htc one m9! po stranke vykonu sa zaradil za samsung galaxy S6 co je paradny vysledok!

  • Lenka Ivančíková07.05.2015 - 09:43 Trvalý odkaz

    Stanley, ako Zakladne info zatial urcite Nubia Z9 Max nebude. Kedze vyrobca nespomenul dostupnost v Europe, venovala som mu len clanok a to preto, ze si zasluzi pozornost nie tak pre parametre, ale pre dizajn a sposob prace s displejom. O cinskych telefonoch, nedostupnych u nas pisem zvycajne vtedy, ked maju nieco specificke, cim sa vyraznejsie odlisuju od konkurenciu. Dobru vybavu ma vela telefonov z ciny, no tento ma zvlastne spracovany displej. Preto je tu na fony. Nubia Z9 Max nicim extra nevynika nad dnesne vlajkove lode dostupne u nas. 3 GB RAM ani 16 Mpix fotak uz nie je ziadna pecka. :) Ale Z9 si pozornost urcite zasluzi. Ked vsak bude jasne, ze Z9 Max a Z9 mini pridu aj k nam, urcite im venujem Zakladne info. :)

    denial07.05.2015 - 12:24 Trvalý odkaz

    Klasická verzia, ktorá príde s 3 GB RAM a 32 GB úložiskom sa bude na domácom trhu (v Číne) predávať v čiernej farbe a s cenovkou 560 €.

    Spoločnosť išla však s cenou ešte vyššie a za prémiový model, ktorý príde so 4 GB RAM a 64 GB úložiskom zaplatia v Číne vysokých 640 €.

    Záujemcovia mimo domovskej Číny budú musieť zaplatiť ešte viac, nakoľko tieto ceny sú určené pre čínsky trh.

    takze samsung ma galakticku cenu a nubia nie?

    ved europska cena mi vychadza pri tej nubii este viac ako samsung ...

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease07.05.2015 - 12:25 Trvalý odkaz

    Hmm, tá šírka 68,3mm u 5,2" fonu je impozantná!
    U mňa je hranica na pohodlné ovládanie jednou rukou okolo 7cm.

    Ovládanie po okrajoch displeja je zaujímavé, akurát odpadá možnosť použitia akéhokoľvek púzdra. Čo je u mňa dosť problém..

    Lenka Ivančíková07.05.2015 - 14:21 Trvalý odkaz

    denial, citujes text z cudzieho clanku, preco sa nepytas tam? :) My sme sa k vyske ceny nevyjadrovali. A ano, je vysoka.