Ktoré iOS aplikácie sú najčastejšie priamo na základnej obrazovke?

  • Jakub Jediný 05.12.2014 - 08:08

    U mňa? Všetky :D mám len jednu domácu obrazovku a všetko na nej ;)

  • Michal05.12.2014 - 09:22 Trvalý odkaz

    A vitazom sa stava - program na prznenie fotografii!

    ondrakomous06.12.2014 - 02:20 Trvalý odkaz

    prvni stranu pouzivam deaultni, zjistil jsem, ze to je nejlepsi pro zapamatovani, protoze pouzivam ios 6.16 a iphone 3gs nemam problem 4 rady ikon. mrizka 4x4+ 5 rada dock. apple ma fantasticky rozlozeni ikon, najdu je po pameti. az ios 7 byla graficky zmrsena teplymi barvami. u ios 6 je napriklad ikona zprav cela kontrastne zelena a najdu ji okamzite po pameti. druhou stranu si uzivatelsky upravuju, tam si davam vse do slozek. vypada to potom takto. http://ulozto.cz/xmMpLqvo/img-0050-png. kdyz si vezmu jak je iphone 3gs stary mobil, tak byl strasne nadcasovy. system je rychlejsi jak kdejake moderni ctyrjadro s androidem a treba fotak ma jenom 3mpx, ale kolikrat sou vysledky lepsi jak z novyho 12mpx snimace, jedinou chybu vidim v gumovym tesnenim kolem displaye, vzdyckY ho nejaky servisacky vseznalek porusi a pak padaprach primo pod display. co me nejvic prekvapilo na iphonu 3gs v roce 2014 je kvalita zvukoveho vystupu na originalnich sluchatchach apple, takhle kvalitni zvuk jsem neslysel na telefonu ani nepamatuju, nadherny cisty vejsky a krasny stredy a basy, vsechno dokonale sladeny, hraje uplne bohovsky....Johny porad resi kvalitu zvuku , no a protoze se ve zvuku docela vyznam, tak muzu potvrdit, ze nejlip hraji stary mobily apple.

    Knoxville06.12.2014 - 04:34 Trvalý odkaz

    Ondra najlepsie hra M8,M7 a potom mozno vseobecne Iphony co sa tyka mono reproduktora... :)

    ondrakomous06.12.2014 - 12:02 Trvalý odkaz

    sezen si iphone 3gs a pust si ho na kvalitni sluchatka, nehraju pres repracky, jsem profesional. iphone 4 a 4s nema tak kvalitni audio vystup jako iphone 3gs, tvoje htc one hraje maximalne lepe pres repracky, ale co se tyka kvality vystupu na sluchutka je iphone 3gs neprekonatelny, mam hudebni sluch, zni to skoro neuveritelne, ale ver mi, ze nekecam. nechci ti kazit radost, ale apple je absolutni jednicka, co se tyka audia v mobilech. koupis ruzny audio sestavy, ktery jsou delany primo apple, taky gramofony, kde iphone zacvaknes do doku, nebo reprosestavy, ktery sou delany primo pro iphony. uvedu priklad koupim iphone 5s, k tomu si koupim cely audiosystem do bytu, kde iphone jednoduse zasunu do docku a on zacne automaticky hrat, v tom je pripana hodnota jablek, zadny jiny vyrobce nema stovky repraku a hifi systemu primo pro mobil, jablickari nejvic utraci prave za tyhle ruzny vychytavky do bytu, pak maji komplet jablecnej byt. pak ma koupe iphonu smysl, cela domacnost se ti sesynchronizuje, kdyz prijdes do bytu a zacne ti hrat treba hudba, kdyz ho vlozis do doku. koupis treba stovky docku kolem 100liber primo pro iphone. na tom iphonu 3gs je skvely, ze hraje strasne nahlas, staci to mit na pulce hlasitosti a rve ti pomalu usi, to neumi dneska 80% androidich mobilu. taky je to o tom, ze kdyz k jakymukoliv zarizeni pripojim Beats 2 by Dr.Dre, tak dostanu stejne suprovej zvuk, takze stejne pres 60% zvuku udelaji sluchatka. fakt si nedokazu predstavit, ze bych jako audiofil mel poslochat hudbu v mobilu pres ty malicky repracky v telefonu, to je pro me nemyslitelny. kdyz si potom stejne pustim na gramci desku z vinylu, kde mam treba 100w bedny+poradnej subwoofer, tak se zvukove dostanu uplne nekam jinam, na telefonu stejne poslouchas mp3, ktery jsou zvukove mega osekany. apple kladl od zacatku velky duraz na kvalitu zvuku, na vyvoj aplikaci pro muzikanty, JObs byl znamej tim, ze mel rad muziku. HTC se jenom opicili, kdyz zacali spolupracovat s beats.

    janesbond106.12.2014 - 15:16 Trvalý odkaz

    Ondra... Ty na základe hudobneho sluchu chceš posudzovať vystupnú kvalitu zvuku z nejakého zariadenia? :-) To akože počuješ či iphone hra menej falošne ako iný fon? :-D ....a audiofil a za tým napíšeš "100w bedny+poradnej subwoofer"? Teraz si ma dostal ..... Nic v zlom

    ondrakomous06.12.2014 - 18:01 Trvalý odkaz

    samozrejme, ze kvalita vystupu se da hodnotit sluchem, cim jinym zadnici, zadny merici pristroj neni tak dokonaly jako lidsky sluch, to byl jen priklad, kterej klidne dal rozvedu, pustim si desku, kterou znam, vim presne, jak maji znit bici, kytary, vokaly, protoze tu desku znam po pameti, kdyz bici zni jak plechovy hrnicky, pak rikam spatny, taky to bylo psany v urcitym kontextu, mam technicky vzdelani, muzu psat odborne, ale nechce se mi, je sobota, muzu tady rozepsat celou sestavu do posledniho sroubku vcetne poctu dratku v kabelech. ale proc bych to delal, smyslem toho prispevku bylo, ze maly repracky v telefonu nebudou nikdy hrat jako obrovsky bedny nekde na koncerte, nebo doma v obyvaku, muzou to byt klidne 100W,stejne jsem mohl napsat 100-1000-5000, o to vubec neslo. taky sem nechtel vyvolat odbornou diskuzi, proste 3gs hraje lip jak 4-4s, je to mozna dany i tim, ze apple tehdy byl v jiny pozici a musel se snazit vic prodavat, delat vic kvalitni veci, dneska sou iphony desne "ohuleny". dulezitejsi jsou myslenky, technicky presny specifikace si muze kazdy prumerne inteligentni servisak vygooglit za par minut, kdyz je sikovnej. pro me je apple prukopnik v jinych vecech, uplne zmenil celej hudebni prumysl. ale tezko to muzes vysvetlit cloveku, ktery nezna historii firmy a mysli si, ze jeho znacka je nejlepsi na svete, apple udelal pro muzikanty fakt hodne.

    janesbond106.12.2014 - 18:58 Trvalý odkaz

    Ja som nepoukazal na to, čím sa da hodnotiť zvuk, ale pýtal som sa na to, čo má tvoj akože hudobný sluch s tvojou schopnosťou posúdiť kvalitu zvuku..Asi Ti nieje zrejme jasné, čo to znamená mať hudobný sluch nech už to chceš zaradiť do akéhokoľvek kontextu..
    ..ľudský sluch? Myslíš ten sluch ktorý dokáže počuť zvuk vo frekvencií od 20mh až 20kh? To považuješ za najdokonalejsie?
    O tvojom technickom vzdelaní tu už isto nik nebude pochybovať...
    Tiež si asi nepochopil to, že nepoukazujem na tych 100w ale ine čo si napísal v tom čo som citoval..ale nevadi:)

    ondrakomous06.12.2014 - 19:18 Trvalý odkaz

    pochopils spravne, mam sluch netopyra. clovek s hudebnim sluchem naladi treba klavir. no a kdyz si potom ten klavir pustis napr. na mobilu, tak presne vis, jak ma ten klavir znit. priklad. das mi 10mobilu a ja se zamerim na zvuk klaviru a presne ti reknu, tohle je ono, to je ten spravny zvuk. s 93% uspesnosti se trefim do nejlepsiho prehravace. nepotrebuju prece hodnotit veci, ktery jsou mimo muj rozsah, ktery neslysim, potrebuju kvalitni a cisty zvuk klaviru, ten ktery znam a mam ho rad, takovy zvuk nabizi jenom firma apple. dobry je naucit se hrat Fryderyka Chopina na piano, zbytek prijde casem sam. hlavne pracovat s skutecnejma nastrojema,no a kdyz nemas prachy treba na bici, tak si muzes nahrat bici na pocitaci od firmy apple. v tomhle ohledu zmenil apple celej hudebni prumysl, to jsem myslel, dneska si to ti mladi kluci nasamplujou na macbooky, pak do toho neco solichaji na kajtru a vystacis si s tim a jeste ses cool moderni.

    janesbond106.12.2014 - 21:47 Trvalý odkaz

    Pokiaľ viem ja, tak ladením hudobného nástroja sa ladí celkové ladenie tónov, nie kvalita zvuku ktorý vydáva.. Či nastroj ladí, alebo nie v hudbe ja osobne počujem aj na tesco slúchadlách.. Takže spájať hudobný sluch, (schopnosť počuť a identifikovať tóny) s celkovou kvalitou zvuku či nástrojov, je dosť scestné..
    K tomu aplu a kvalite zvuku z iphonu len toľko.. Keby to bolo možné, rad by som spravil s Tebou takzvaný slepý test...dal by som Ti so zaviazanými očami vypočuť hudbu z tvojho ospevaného iphonu a tú istú skladbu z nejakého iného fonu (napr. S4, z1, g3) a na desiatich skladbách by si mi povedal, ktorý fon počúvaš...Som si na 99 percent istý (podľa toho čo tu píšeš), že by si sa pár krát ( ak nie vo všetkom) pomylil aj s tvojim netopierym sluchom...(ako nejeden samozvaný audiofil ktorý na takom teste pohorel) ;-)

    ondrakomous06.12.2014 - 22:02 Trvalý odkaz

    vsechno souvisi se vsim, priteli. na takovy test potrebujes hodne vodky. slepecky testy fotaku delali ted v nejmenovany redakci, jenze oni pomichali vzorky, jeste fotky uplne prefotili a vysledek byl prekvapujici, nikdo nevedel, kdo je kdo, resp. ktera fotka je ktera. zase z nas udelali tupy ovce, to byl prvotni zamer a mafra to cely zaplatila. nezavisly test muze provist jen nezavisly, slepy ladic pian. takovy urcite nejdes, v Bratislave vim minimalne o dvou. nas profesionalni zvukar pozna rozdil mezi iphonem a tvoji lumii 625, ma na to papiry, vid. Richard to podle me nepozna, ten jenom utraci prachy, ale takovej Matus, ten by to teoreticky poznat mohl, Lenka nevim. Treba to redakce Fony.sk otestuje na vanocnim vecirku, jinak nevim.

    ondrakomous06.12.2014 - 22:17 Trvalý odkaz

    musim koncit, jedu na benzinku pro oriskovy magnum. ale navrhuju udelat slepecky test na dobrovolnikovi Johnym, to je jeho tema. Dat mu dva mobily iphone 6 a htc one a pustit mu novou desku od Britney Spears, aby poznal, ktery je ktery. Myslim, ze by tezce pohorel.

    Knoxville06.12.2014 - 23:23 Trvalý odkaz

    Pepane u mna by si nepochodil,kvalitu zvukoveho vystupu u HTC by som spoznal na kilometre...

    ondrakomous06.12.2014 - 23:36 Trvalý odkaz

    vyhrali ste, odchazim do sprchy....

    Michal08.12.2014 - 00:07 Trvalý odkaz

    Zaujimavy rebriček.. V prvej desiatke 8 socialnych sieti. Neviem či zrovna kvoli facebooku viberu a podobne vynašli smartfony.. len čumet do toho fejsbuku doma, na zachode, v aute, na zastavke, v obchode, u lekara. Z toho rebričku mi vychadza potom že majitelia iphonov musia žit velmi "socialny" život.. Zaujimave..mam v telefone 47 aplikacii doinštalovaných, ked som použival smart hodinky mal som ich aj 65. 6 hier, žiadny antivirak alebo nejaky "baterry saver" a ani jednu jedinu aplikaciu socialnych sieti. Zase kua niesom dedo ktorý nechape internet..ale sakra k čomu to je dobre?

    ondrakomous08.12.2014 - 01:26 Trvalý odkaz

    muzes pomoci socialnich siti sledovat informacni kanaly, nebo muzes chodit na proti prezidentsky demonstrace svolany pres socialni site, muzes sledovat ruzny kulturni akce, podporovat petra ctvrtnicka, nebo si muzes povidat s kamosema, muzes oblbovat holky, nebo muzes bejt asocial bez socialnich siti, zalezi jenom na tobe. nakonec jsou to uzitecny veci. chytrej telefon je chytrej podle uzivatele, taky se bez toho obejdu, ale to bych okradal sam sebe, zijeme v moderni dobe.

    ZZZZ08.12.2014 - 17:41 Trvalý odkaz

    ONDRAKOMOUS :DDDDDDD
    uz len tym ze napises ze Beats 2 by Dr.Dre ked pripojis k hociakemu zariadeniu a vsetko hra super tak uz len to o tebe hovori aky musis byt super audiofil :DDDDDD

    Nightmare09.12.2014 - 01:11 Trvalý odkaz

    pravda pravduca...a zabudol si v posteli este :D