RÚ upozorňuje na podvodné SMS správy

  • Enceladus 20.11.2014 - 22:06

    A mali by tym debilnym operatorom vtlct do ich povinnosti a.dutych hlav aj to,ze zakaznik nema zaujem dostavat informacne sms z nejakych trapnych sutazi a potom sa divit ked vo fakture ma nejake 4-5 evrikov za PRIJATEEEE SMS (ziadny roaming ani nic).

  • Bonyek@azet.sk21.11.2014 - 05:00 Trvalý odkaz

    operátor ti určite neposiela spoplatnene informačné SMS zo súťaži. jedine ak si sa na základe tej nejakej informačnej(reklamnej)SMS do nejakej tej súťaže aj zapojil.

    zemiak21.11.2014 - 09:53 Trvalý odkaz

    Staci pozabudnut na nesuhlas so zverejnenim osobnych udajov na marketingove ucely a operator ta do 2 hodin preda svojim marketingovym partnerom.

    Tymto zdravim Tesco Mobile (resp. O2, kedze Tesco Mobile je nalepka)

    Enceladus22.11.2014 - 00:00 Trvalý odkaz

    Bonyek,bude to asi presne.tak ako to napisal zemiak.teda v mojom pripade.nikdy som sa nezapajal do nijakej sutaze naozaj nikdy a chodia mi sms z cisla 123 hra o patsto eur a kedysi mi vkuse chodilo vyhraj alfa romeo a vo fakture mi doslo,ze mam zacvakat osem eur ci kolko za PRIJATE SMS,zasiel som k operatorovi a pytam sa.co to ma znamenat a oni mi povedali to o tych sutazach,tak som ich zdrbal a dal som zakaz aby mi tie sms neposielali a operator to nejak blokoval ci co,zmenil som operatora a teraz mam to iste.zajtra sa tam chystam,ale ohladne inej veci ale budem tam mat velmi dlhu rozpravu.