Pomôžte zlepšiť služby O2. Nový portál dáva priestor vašim nápadom

  • Manobb 11.08.2014 - 22:45

    Ľutujeme, Tvoj nápad nepostupuje do ďalšieho kola ================================================= Ahoj, mrzí nás to, ale Tvoj nápad s názvom “V O2 po 1.min. ZADARMO aj pri aktivovaných extrabalíčkoch ...” neprešiel potrebnými kritériami. Bohužiaľ ho teda nezverejníme medzi ostatné nápady. Jedným z dôvodov je: „Vždy sa snažíme prinášať prehľadné a jednoduché produkty i služby. V tomto prípade by sa navzájom bili dva rôzne benefity a to by nebolo správne :)..“ Môj názor: ....... to je škoda, takto zostanem pekne krásne bez extrabalíčkov a väčšinu vecí budem i naďalej riešiť cez Viber, keďže 13 centov/min. je dnes už šialená suma za telefonovanie.

  • Josa12.08.2014 - 10:34 Trvalý odkaz

    Ako riadne selektuju :D Ja som im pisal, pre vsetkych bezplatne volania vo vlastnej sieti a nie az po 1. minute. :D Za to su tam riadne blbosti odsuhlasene. Zbytocny web

    paul12.08.2014 - 12:50 Trvalý odkaz

    Ja som napísal aby som si mohól k pausalu aktivovat iný internetový balicek pretože teraz mam mini 100mb a obnovovať ho za 3eura určite nebudem to radšej zaplatim viac za iný balicek a nikde to nevidim uverejnene ani mi neprisla žiadna odpoveď :D

    ondrakomous13.08.2014 - 00:29 Trvalý odkaz

    napis jim neco desne sprostyho, oni ti odepisou, zes vyhral hlavni cenu, takhle to funguje v cechach. paule, tobe neodepsali, protoze se proflaklo, ze delas v orangi.

    Josa13.08.2014 - 23:27 Trvalý odkaz

    Tak uz mi poslali odpoved na neobmedzene volania vo vlastnej sieti pre vsetkych aj s dovodom zamietnutia: „Ďakujeme za nápad! Našim zákazníkom poskytujeme flexibilitu bez viazanosti. V rámci programu O2 Fér si môžeš kedykoľvek aktivovať alebo deaktivovať extra balíčky podľa potreby.
    Jasme, na co to mat zadarmo ked sa to da aktivovat :D