Dilema: Apple iPhone 8 Plus vs. iPhone X

  • Manobb 21.01.2018 - 15:26

    Čitateľka neuviedla žiadnu informáciu, na čo chce iPhone prioritne používať, takže sa ťažko radí pri riešení dilemy.

    Preto ak nejde o nejaké zvláštne a hardwarovo náročné operácie, skôr jej doporučujem iPhone 6s Plus. Má oproti obom iPhonom navyše 3,5 mm jack (veľmi užitočná vec) a najmä čítačku odtlačku prsta (oproti X-ku). Výkonovo dnes v pohode stačí a je cenovo výhodnejší. Takže ani dnes by som nekupoval iPhone 8 Plus, lebo je podľa mňa menej zákaznicky prívetivejší a je drahší o 150 €. X-ko je (nielen) úlet, takže o ňom ani len neuvažujem ...

    Asi som čitateľke v riešení jej dilemy veľmi nepomohol ... ;-)

  • juryno21.01.2018 - 16:06 Trvalý odkaz

    Ved X jednoznacne ak chces len apple.

    Pokial chces usetrit polovicu sumy a mat viacmenej tak trochu to iste, lebo kazdy fon daco ma, co ten druhy nema a naopak, tak Galaxy S8 by som ja kupil

    Jarin21.01.2018 - 17:55 Trvalý odkaz

    Mel jsem SE,7 plus , a 8 . Omezenost systemu me donutila koupit android. Konkretne H P10.vysledek je ze za polovicni cenu mam taktez spickovy telefon.skoda ze jsem musel met 3 iphony a az pak zjistit ze to pro bezneho uzivatele je pouze vyhazovani penez.vsem tem co maji jablko jen proto ze je to in to je stejne jedno

    Manobb21.01.2018 - 18:17 Trvalý odkaz

    re: Jarin

    Súhlas, Huawei P10 vyzerá naozaj veľmi pekne (ako iPhone), menu podobné, výkon prijateľný a cena nižšia. Keby som ho nevidel a nevyskúšal si ho, tak by som Ti neveril. ;-)

    Tiež mi už Apple lezie s tou ich politikou "na city". Neustále ma spamuje, že si mám aktualizovať iOS ... a akosi zabúda dodať, že mi tým aj spomalí mobil, aby som ho neskôr musel vymeniť ako pomalý šrot bez možnosti návratu pôvodnej verzie iOS.

    markos922.01.2018 - 07:21 Trvalý odkaz

    8plus je velky a tazky ale lepsi na pracu z netom, X je sikovnejsi a mensi a na bezne pouzivanie praktickejsi, vojde sa hocikde do vrecka :) na zenske ruky bude asi lepsi X :)

    ondrakomous22.01.2018 - 20:25 Trvalý odkaz

    jako jablickar jsem nikdy zadny dilema nemel. bud chces velky mobil, nebo chces maly mobil. nic mezi tim neexistuje, krome X, ktery je priserne predrazeny. to bych vyškrtnul rovnou. vyhody a nevyhody vyplyvaji v podstate z velikosti. velky telefon je tezky a velky, maly zarizeni je zase maly a hlavne levny v pripade applu. s pluskem jsem zadnou holku, slecnu, pani nevidel a to mam kolem same jablickarky, většina holek, ktery znam pouzivaji shodne iphone SE-asi nejvic, 5s, 6s, 7.. iphone 8 plus vazi 200g, to by urvalo kabelku i nejake kulturistce, das do kabelky dva banány, sminky a iphone 8 plus a ses jako na pul kile.

    Karol22.01.2018 - 23:57 Trvalý odkaz

    Ale neni to až také hrozné. Ja som si tiež kúpil iPhone 8 plus,síce je trochu ťažší,ale zvykol som si. Tiež ho nosím v kapsičke,ale dá sa strčiť aj do vrecka. Nikdy som nemal tak veľký telefón,ale má to aj výhody. Pekný,veľký displej a baterka super. Bez akýchkoľvek problémov celé dva dni.

    David23.01.2018 - 00:12 Trvalý odkaz

    Ak nezáleží na cene tak X-ko, ak ušetrených niekoľko stoviek poteší tak by som vzal 7+. Mne osobne absencia 3,5mm nechýba, na slúchadlách mám stále zapojený konvertor takže stále je to pre mňa jeden káblik. Tá cena u Xka je ale prestrelená a občas premýšľam aj ja či by som znovu dal toľko peňazí, i keď som s X veľmi spokojný.

    ML23.01.2018 - 15:32 Trvalý odkaz

    Moja nosi v kabelke 8 plus a to je len zlomok hmotnosti celej kabelky.
    Ked vidim, co tam tie zenske vlacia... ;-)