Poradňa: Ako preniesť kontakty z Windows 10 Mobile do Androidu?

  • zilincan 11.06.2017 - 03:15

    Nebolo by jednoduchsie stiahnut apku Phone Copier - MOBILedit? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.compelson.migrator Apka sa stiahne do telefonu s Androidom, na druhom telefone sa zapne Bluetooth. Po spusteni apky vyhlada zariadenia v okoli, v druhom telefone sa povoli pripojenie cez BT a kopirovanie kontaktov prebehne za par sekund. Skusal som to so starsim windows systemom, s 10 nie. Ale mohlo by to ist.

  • Han Solo11.06.2017 - 13:26 Trvalý odkaz

    Pekna kopa nezmyslov, z play store stiahnete outlook a potom pridáte Microsoft konto z Windows phone a povolíte synchronizovať kontakty.

    Peter11.06.2017 - 13:53 Trvalý odkaz

    Riss má pravdu. Outlook (aplikácia) je kľúč, a ním je kompatibilná prakticky každá platforma.

    ondrakomous11.06.2017 - 20:44 Trvalý odkaz

    nejlepsi je kontakty naimportovat do gmailu, vsechny platformy je umi vicimene nacist, krome symbianu, dokonce i blackberry os 10, lze pouzit https://login.live.com/, tam vsechny kontakty najdes, dokonce je tam historie zarizeni, zalohy a podobny nesmysly, treba muzes sledovat polohu zarizeni, pres to si kontakty naimportujes do gmailu/tim padem i androidu, pokud pouzivas nejaky jiny alternativni mail, tak prejdi rovnou na gmail. mordoval by ses s dalsim nastavenim atd.