Načo je ti v iPhone dobrých 256 GB?

  • Knoxville 27.09.2016 - 01:17

    A Richard,nebudes mat tych 256 GB "malo"? Teraz si si vylial srdiecko,uzemnil vsetkych hejterov a presvedcil nielen sam seba ze tolko pamate naozaj potrebujes. Vazne "prinosny" clanok. A mozno bude ta tvoja kupa na nieco dobra a zacnes konecne natacat video "na jeden zaber" v lepsej kvalite. Bohvie...

  • Richard Hombauer27.09.2016 - 01:47 Trvalý odkaz

    Prosim? :D Človek sa snaží niečo vysvetliť a nájde tu toto? :D Takže, iPhone 7 som kúpil hlavne kvôli recenzii. Nie kvôli sebe. Chcem poskúšať redukcie, objasniť, či sa upgrade z iPhonu 6S oplatí, vyskúšať nejaké kryty, a keďže mi 128 GB pamäť stačí len tak tak, rozhodol som sa kompenzovať absenciu audio jacku výhodou ešte väčšieho úložiska. A v tomto článku ukázať, že existujú ľudia, ktorí ho ocenia. To je všetko. A ty? Ty si si otvoril tento článok len preto, aby si ho zhejtoval. Neuveriteľné. :)) (Ak máš priveľa voľného času, nepredáš mi trochu?)

    Knoxville27.09.2016 - 02:15 Trvalý odkaz

    Richard,ja nic nehejtujem. Kazdy si to vysvetli po svojom. Ja som to pochopil ze skor velke ulozisko obhajujes a nie len to ako vysvetlujes jeho realne vyuzitie.
    Preto som napisal to co som napisal. Nech to zoberies akokolvek,kazdy mame pravo na nazor. Mozno keby som bol taky zaryty fanusik Apple produktov ako ty,tak by som to pochopil. P.S. A na objasnenie co Iphone ma resp. nema si si ho mohol aj pozicat. Myslim,ze hociktory eshop alebo operator by ti vyhovel... Ale pravy fanusik si ho kupi vsak? A ked mu nebude vyhovovat,sup sup na Bazos a este ho bude hriat pri srdci pocit ze az tolko som neprerobil,ved Iphony stracaju nejmenej na cene... A mimochodom,moj cas je drahsi ako vsetko to,kvoli comu tu diskutujeme. Ale nasiel som si ho.

    Richard Hombauer27.09.2016 - 03:13 Trvalý odkaz

    Ani nevies, v kolkych veciach sa mylis ;)

    Tomas27.09.2016 - 07:31 Trvalý odkaz

    Ja povazujem zdvojnasobenie interneho uloziska ako dostatocny dovod kukupe noveho telefonu. Obzvlast u ludi, ktori ho pouzivaju ako pracovny najstroj. A taktiez mam rad clanky, v ktorych autor okrem suchych faktov prida aj jeho vlastne skusenosti a dovody, preco mu toto a preco tamto vyhovuje alebo nevyhovuje. Citatel je snad natolko inteligentny, ze si z toho dokaze vziat to co potrebuje. Mne sa clanok pacil a privitam aj dalsie podobne:) ...aj ked mne osobne staci 32GB a iPhony zrovna neoblubujem :D

    Sategi_8227.09.2016 - 10:39 Trvalý odkaz

    Neviem sa dockat testu vecernych videii, som zvedavy ako si vedu v porovnani s predchodcami.
    Temne videa su jedina vec ktora mi vyslovene vadi na mojej 6S Pluske.
    Inak to s tou 256Gb verziou beriem, pre mna je mobil najvacsie hobby, viac nez moje PC, vyuzivam ho naplno (deezer,10r galeria fotiek, 4k videa, hry, office 365, sem tam nejaky film vo vlaku) aktualna 128gb verzia 6S pluska mi staci LTT :)

    shaggy27.09.2016 - 10:42 Trvalý odkaz

    Priemerny uzivatel nepotrebuje 256gb, ani 128gb a dokonca ani 64gb.
    Priemerny uzivatel si vie akurat tak zapnut FakBook, twitter a podobne nezmysli, nafotit si zadok prip. duckface (v niektorych pripadoch je to to iste) a pozerat 4 hodiny denne 9gag...
    Priemerny uzivatel ani nevie ako natacat 4k videa a co to vlastne znamena. A ak to vie spustit, tak nevie pochopit ze je mu to uplne zbytocne, lebo nema ani 4K TV, ani 4K monitor a dokonca ani 4K mobil.

    Priemerny uzivatel sa ale musi ukazat pred kamosmi, ze ma ten najsamfasa mobil zo vsetkych (aj ked len na splatky a po veceroch zere suche rozky)...

    Clovek, ktory vyuziva nejake zariadenia na pracu si vie velmi rychlo zratat, ci sa mu oplati danu vec zaobstarat a ci mu prinesie primerany uzitok. To priemerny uzivatel nedokaze, lebo ani nevie kde v tom najsamfasanajlepsom mobile ma kalkulacku...

    BTW: ja by som 256GB pamat bral, ale cenovy rozdiel oproti 32/64 GB verzii by musel byt minimalny (par desiatok eur). 100 a viac eurovy doplatok za nieco, co realne nevyuzijem, si sam sebe neviem proste zdovodnit. Dnes fungujem na 16gb + 64gb karte a ani to som nie som schopny zaplnit.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne27.09.2016 - 10:58 Trvalý odkaz

    som smutny z toho, ako si ludia myslia, ze ked vychrlia zopar predsudkov s emocionalnym podtonom, ze tym vyslovili nejaky svoj nazor. (Este pre istotu disclaimer: Narazam na komentare pouzivatelov, preco clanok vznikol chapem a suhlasim s bodmi v nom)

    Tu narazku na FB na 256GB som zachytil. Ludia ziju zivoty cez to, co dokazu urobit. Ak sa s niecim nestretli, alebo to nevedia pouzit/vyuzit, lietaju na vsetky strany cynicke komentare...

    shaggy, tvoja zatrpknutost je taka silna, ze mozes tekilu pit bez citronu. Si na sikmej ploche, sklznes sa do miesta v zivote, z ktoreho niet navratu...

    Ondrej Beracka27.09.2016 - 11:10 Trvalý odkaz

    Ak sa rozhliadne ktokolvek po internetovych weboch, zisti v prvom slede jednu zasadnu skutocnost. Az na vynimky, ktore zrejme pre zakaz odkazu na konkurencny web neuvadzam, vsetci reprodukuju a vlastny nazor novinara je uplne tabu.

    Takyto clanok ma vyznam a velky. Okrem znenia obsahu je vyjadrenim osobneho nazoru autora, novinara. To povazujem za to najdolezitejsie, co ponuka web a je jedno s akym zameranim.

    Ak autora zivia multimedia a teda su dolezitym obsahom webu, potom pracovny nastroj, ktorym ich tvori je pre neho investicia, ktora mu produkuje peniaze. Zvlastne ako ludia a najma vlastnost, ktora ovlada mnohe zivoty a to je zavist produkuje tupe vyjadrenia.

    Tesim sa na recenziu :)

    Daor3227.09.2016 - 13:23 Trvalý odkaz

    Nečakal som že moja otázka na FB spustí takúto diskusiu ;) Richard svoje dôvody uviedol... beriem ich ak keď nechápem. Najviac sa mi páčilo prirovnanie k 4hod VHS so svadby ;) nikto to pozerať nebude, tak ako by som si v živote nepozeral video z dovolenky. P.S. plánujem svadby aktuálne a kameramana mať nebudem, nepotrebujem a nechcem video.

    Richard Hombauer27.09.2016 - 13:30 Trvalý odkaz

    Daor32, na viacerych svadbach som kamosom natocil video ako darcek. Z pohladu hosta. Celkovo som natocil mozno 5 GB, nastrihal som na druhy den rano (skratil som si tak cakanie na moment, kedy konecne mozem sadnut za volant), exportoval do 10-minutoveho zostrihu a uploadol na YouTube. Nevies si predstavit, ako to tych ludi vzdy potesilo. A mna to bavi. :)

    shaggy27.09.2016 - 17:15 Trvalý odkaz

    no comment pan internetovy psycholog...

    Lubos28.09.2016 - 00:54 Trvalý odkaz

    Riso všetko to čo píšeš chápem...
    Aj tvoju obhajobu..problém je len jedinny ty nie si normalny človek...ty si novinár a tvoris pre nás..čiže áno pre teba je to potrebné .

    Ja pokiaľ si do domu na kartu nedám aspoň 30gb hudby tak mám polku karty prázdnu..mám 64 gb a to každý deň nafotim kopu foto..
    4k video pre normálnych ľudí je kktina..ved to nikto nemá na čom pozrieť...

    Nightmare28.09.2016 - 00:54 Trvalý odkaz

    Riso ty si presiel z Iphonu 6S na 7 256GB?

    inac ja tiez vacsinou hudbu,par fotiek cize pre mna by to bolo aj privela taka 64B pamat je tak akurat

    Tomas28.09.2016 - 08:25 Trvalý odkaz

    Mna by este zaujimalo, kolko krat za den ho nabijas? Nebol by lepsi ako pracovny nastroj iP7 plus, ktory vydrzi podstatne viac ako slabucky iP7? S vacsim a lepsim displayom, na ktorom lepsie uvidis, co si vlastne natocil/nafotil...

    galaxi28.09.2016 - 15:19 Trvalý odkaz

    Richard nič moc tato tvoja úvaha o jablkách :)

    Peter Čapkovič03.10.2016 - 10:11 Trvalý odkaz

    Daor32 - to že ty neplanuješ pozerať videa zo svadby a ani ho nechceš to ešte neznamenaná, že to tak robia všetci. Ja som mal svadbu ešte v časoch VHS a pozreli sme si ju s manželkou už viackrát s pospomínali aj na tých čo už nie su medzi nami.. Kazeta je už teraz neviem kde (asi v pivnici) ale aj tak si ju nemam na čo prehrať... Skusil som ju cez TV kartu v PC prekonvertovať na DVD ale je to otrsna kvalit a nevieš čo by som dal za to, keby som ju mal v peknej kvalite teraz hoci aj na kvalitnom mobile nahratu, nehovoriac o kvalitnej kamere...
    Ale k téme, sám mam S7 edge 32GB a v nom 128GB kartu a až teraz mám "relatívne" dostatok miesta. Predtým som to riskol s S6Edge plus 32GB a po pol roku išiel z domu, to sa nedalo. Ani jeden film v mobile, zopar natočených videi vo full hd a konec.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne03.10.2016 - 10:52 Trvalý odkaz

    Pepo, vo fotolabe ti ju vedia dat na dvd. Kvalita lepsia nebude, ale z dvd a digi zaznamu uz mas cestu na videosubor v PC resp do internetov (youtube) otvorenu. Ale to len na okraj sorry za offtopic. Uz nebudem.

    ondrakomous03.10.2016 - 13:50 Trvalý odkaz

    zajimava uvaha, nabizi se jednoduchy reseni poridit si mobil s pametovkou, vlastne se nabizi uplne jina otazka?! vyplati se priplacet za datove uloziste, vyplati se vubec platit za samsung nebo apple, nabizi znackovy mobil neco navic?! odpovim si sam, proto ma mantal one plus a ja treba xiaomi. na tohle musi prijit kazdy sam. byvala doba, kdy znackovy telefony mely neco navic, ale dneska?! apple ma navic vlastni konektor, samsungu exploduji baterky. ok, takze jaky ma vlastne clovek jiny moznosti? taky jsem pred mesicem vychvaloval apple, nez sem uvidel ios 10-totalne zmrseny software, telefon bez jacku, zadni kryt, ktery se poskrabe o kosili, vsechny tyhle veci jsou vysmech. vysmech firmy, ktera si ze zakazniky vytira vite co, samsung dela presne to stejny v blede modrym.

    Peter Čapkovič03.10.2016 - 15:41 Trvalý odkaz

    to Ondrakomaus : Zaujímavá úvaha... "samsungu exploduji baterky." Ja ti neviem, nebol tolen jeden model aj ten ti bezplatne vymenia, a zrovna je to ten, čo ti ponúka ako jeden z mála (ak ešte nejaky) niečo navyše - Spen... A Note je vždy špička, na ktorú nedám dopustiť ani ja (mal som Note 3).
    Ale písať Samsungu exploduji baterky, to ako keby si napisal všetky modely čo predávaju a všetky kusy čo predaju vybuchuju.... Neprehanaj prosim ta.
    A k tým čínskym nemam osobnu skusenost priamo, ale kolega z práce si kupil Oukitel K40000Pro (alebo tak nejak za cca 110€ )- no ako ťažítko ok, ako kladivo ok, ako zavolat a SMS poslat OK všetko ostatne ako fotak, rýchlost, vyladenie - to som už spomenul - ťažítko ok...
    To Wayne: problem je že tak kvalita na tej VHS je mizerná, lebo to sme si my natáčali súkromne a neviem či bola na kamere zle nastavena hlava, na každom zariadení, kde sme to chceli prehrať bol štrašný šum, skakal obraz podobne a jedine kde to išlo bola tá jedina kamera, kde sa to nahrávalo.... Preto som pisal, že čo by som za to dal, nahrat ju hoci aj na čo i len trocha slušnejšom mobile... Vždy by to bola paráda oproti tomu čo mám...

    ondrakomous03.10.2016 - 16:33 Trvalý odkaz

    Kdyby to byla maličkost. Tak by nestahli celou radu note 7 z prodeje, miliarda ztráta pokles akcii v radu 10%, bavim se o telefonech xiaomi mi5, oné plus 3,honor8, huawei stoji 30-50% toho co apple,Samsung, je tam stejná výbava, stejný hardware, cely iPhone se montuje ve stejných továrnách

    Peter Čapkovič03.10.2016 - 16:38 Trvalý odkaz

    Z celeho počtu viac ako 2,5 mil predanych kusov kolko vybuchlo...? Ani z daleka nesťahovali všetky kusy z predaja.
    Ale to sme už OT. Píšme k veci.

    ondrakomous03.10.2016 - 16:51 Trvalý odkaz

    On 2 September 2016, however, Samsung voluntarily recalled the Galaxy Note 7 worldwide after it was found that a manufacturing defect in the device's battery had caused them to generate excessive heat and explode. preloz si to, asi se bavis o necim jinym, note 7 mel vyrobni vadu. to je podobny, jak kdybys prodal novy auto se spatnejma brzdama, muzes cloveka zmrzacit, tady jde o zdravi, i kdyby to byl jediny telefon, tak se to nesmi stat.

    Tomas03.10.2016 - 17:44 Trvalý odkaz

    "Vybuchlo" ich menej ako 0,0005% a z toho tak 25% boli podvody...

    Tomas03.10.2016 - 17:47 Trvalý odkaz

    Ale v podstate suhlasim s Ondrom. Vlajkove lode za 800€ dnes ponukaju velmi malo naviac oproti 400-eurovym fonom. Lenze niektorym ludom je to jedno. Chcu proste to najlepsie a kupia si to aj keby to stalo 5x viac ako to druhe najlepsie co je na trhu.

    Peter Čapkovič03.10.2016 - 19:03 Trvalý odkaz

    Ale jasne ja neobhajujem, to je tou dobou, každý výrobca chce pomaly každý mesiac nový mobil vydať ale to proste nejde, to sa nedá dôkladne odskúšať.
    Ale zase píšeme OT.

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy03.10.2016 - 19:50 Trvalý odkaz

    S7 or note7 vs. Čína top (mi5, opo3)
    Samsung lepsi displej, konstrukcia, spracovanie, dostupnost servis, image, foto..
    Čína lepsia: cena
    Je to kazdeho osobna vec co si kupi.
    Iphone7 je pre mna osobne velke sklamanie a nefokazem sam pred sebou obhájiť jeho kupu. Naproti tomu note 7 ma zaujal a cenu som schopny akceptovať.

    ondrakomous03.10.2016 - 21:03 Trvalý odkaz

    Jo s tím se da souhlasit, ale prostě vzít si telefon, který teoreticky může začít hořet, tak to taky před sebou neobhajim, iPhone me nejvíc zklamal celkove, protože ho znám opravdu dobre, hardwarové i softwarové a musím říct, ze největší prusvih je ta krize, kdy cítíš z firmy totální vycpelost bez vlastních nápadů, příklad odemykání obrazovky, widgety....atd, tohle borci na xda resili ve verzi androidu 4, kdy ti udělali custom ROM s 3 způsoby zamykaci obrazovky, dneska to Apple kopíruje. 2 fotaky začali dělat chinani, taky to okopirovali, to mi vadí nejvíc, ze to je firma, která už nedokáže vymyslet dobrej zlepsovak. U applu prostě cítím, ze neví kam dal hlavně v softwaru, oni dneska čekají s čím novým přijde konkurence a pak to teprve upravují, ale android jako takový je daleko vyspělejsi, tam porad vidím nějakou budoucnost, že to porad ma hlavu a patu, IOS je porad nějaký zaplatovani, pridelavani.

    Peter03.10.2016 - 23:39 Trvalý odkaz

    Ono, skor je to o tom, ze kazdy ma INE potreby...

    Ja mam uz druhy iPhone 6S (predtym 5S) so 16GB, a zatial som ziadny problem s pamatou nemal, vzdy mam volne cca 1-2-3GB a pred nejakou vacsou akciou fotky zalohujem do PC a z mobilu vymazem. Nehovoriac o tom, ze ich vzdy zalohujem aj cez dropbox, ale predsa len, mam rad origo fotky s povodnym nazvom ako dropbox "nazov". Kedze mam dropbox na viac zariadeniach,mylilo by sa mi, ake fotke su z IP6S a ake z ineho zariadenia. Takto to mam vyriesene skvele, a nikdy som porblem s pamatou nemal. A platit pomaly 100€ za viac pamate? Ee,to urcite nie.

    Pamatove karty mi nikdy nevonali, este z cias ked som mal HTC ONE S som pochopil, ze ak je vsetko na internej pamati, fon je ovela rychlejsi, ako ked ma veci na karte. A tych 16GB mne osobne staci. Na profi fotky mam zrkadlovku kde mam 64GB kartu...

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne04.10.2016 - 00:27 Trvalý odkaz

    Tak ale vezmi si felipe, ze ty si dal za 6S so 16GB kolko eur. Dnes maju zakladne, aj 6S uz 32GB (aspon tie, co prichadzaju nove). Dalsi stupen uz je 128GB, co je 8x viac ako mas ty, vlastne je to tak 10x viac, lebo nejaku tu cast ti zje system. A poskocit, zo 16GB na 128GB, alebo hoci aj na 32GB za +-rovnaku cenu (medzirocne tie ceny vzrastli tak o 20 eur myslim, to uz cloveka urobi bezstarostnym na chvilu, moze si potahat vsetky hry, na ktore nemal cas alebo na ne zabudol a podobne...

    Ludia si najdu ospravedlnenie, preco iPhone 7 kupit, a Apple to velmi dobre vedia. Aj ked teraz bude mozno medzirocny pokles predajov, velmi vela zalezi od toho co prinesu o rok. Bud to bude totalny prepadak, a zacnu stagnovat, alebo opat raz zmenia a posunu trosku mobilny svet dopredu (comu velmi neverim, uz teraz to vyzera skor ako keby sa snazili dobehnut naskok androidov...). Mne ajfon chyba trochu, zrejme si nejaky zaopatrim, ale velmi rozmsylam nad tym, ze to bude asi mala 6tka, ktora je najtensia, najhlahsia, a v konecnom dosledku aj najlacnejsia, a stale ma 3.5mm jack ;).

    ondrakomous04.10.2016 - 00:51 Trvalý odkaz

    huawei ma slot na sd, ma vsechno srovnatelny neli lepsi, v tomhle smeru nesouhlasim s nerdem, ze kvalita je u samsungu lepsi, telefony jako jsou huawei p9 a honor 8 povazuju za absolutni spicku, ani iphone neni tak kvalitne provedeny jako honor 8. huawei inovoval podstatne rychleji, protoze musel, iphone a samsung nemusi inovovat, ti se jenom vezou na vlne popularity, presne jak pise wayne, lidi obcas straci soudnoust, kdyz si kupuji takhle drahy telefon. hodne se zajimam o telefon one plus 3, vsude na zahranicnich serverech byl hodnoceny jako jeden z nejlepsich. navic je obrovsky popularni diky komunite, funguje na nem jednak oficialni rom a navic cyanogenmod, oboji jsou naprosto spickovy ROM, tisickrat lepsi jak od vyrobcu. takze u one plus 3 dostanu jeste lepsi software. koupit si iphone 7 bez jacku a micro sorry, ale to je moc, za 256 nehorazny pripatek, tohle vsechno jsou normalni vydrby, pokud to nekdo obhajuje ve jmenu evoluce, tak lze sam sobe. myslim, ze existujou hranice a apple tyhle hranice vedome cilene prekracuje, kdy ze zakazniku pumpuje jednak prachy pres svoje sluzby, druhak ze svyho prislusenstvi, inovuje jen kdyz ho konkurence prinuti viz dualni fotak. nejhorsi je, ze tahle firma te svou reklamou a marketingem, ktery agresivni prinuti myslet si, ze je neco jedinecnyho, dokonalyho, taky jsem tomu v jednu chvili propadnoul, ale pak jsem si zkusil huawei a najednou jsem zjistil, ze sice nemam soukromi, ale na druhou stranu jsem strasne svobodny, protoze ma SD kartu, jack a pisnicky nahraju normalne z pocitace bez itunes.

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy04.10.2016 - 01:18 Trvalý odkaz

    Ondro, cinan nema lepsi displej, procesor, fotak a ani konstrukciu..
    Spomen si ako sa pred rokom lamali nexus 6p popripade ako sa lamu dnes mi5.
    Samsung si sam vyraba top procesor, displej, ram. Co si vie sam vyrobit cinan?
    Bachorky o optimalizacii software si odpusti :) dokonca maju vlastny tizen ktory je lepsi ako android wear.
    Samsung je este stale kreativna spolocnost.

    ondrakomous04.10.2016 - 09:23 Trvalý odkaz

    honor 6p a mi5 ohnul pred rokem, dneska jsou tu modely jako honor 8, ktery proste neohne, oni dokazou velice pruzne reagovat. samsung si sice vyrabi soucastky sam, ale je to jenom na oko! evropska verze s7 ma chip od qualcommu a snimac od sony. v podstate jsou v tom stejny kompotenty, ktery pouziva mi5, vzdycky udelaji nejaky model s vlastnim chipsetem pro antutu a potom seriove montuji qualcomm. u samsungu neni zadna kvalita, proto jim hori baterky, uz nezvladli ukocirovat ten quickcharge. amoledy se strasne vypaluji, zajdi se se nekdy podivat do prodejny samsung, co udela ten display po tisicovkach hodin, kdy je pusteny vysviti se, huawei p9 ma delako lepsi display, to stejny honor. znam lidi, kteri reklamovali trikrat samsung s7 edge. u applu je to stejny, mel jsem normalne neslicovany display na modelu iphone SE, byla tam fuga mezi sklem a ramem, normalne novy telefon! jestli nekdo tvrdi, ze dneska je China jako xiaomi, huawei mene kvalitni, tak to ma maximalne v hlave, protoze s realitou to nema nic spolecnyho, prave ze u applu a samsungu je kvalita horsi, takze jediny za co priplacis, ze je to jeste "technologicky zastaraly" a bez slotu na sd, prave jako v pripade iphonu.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne04.10.2016 - 12:24 Trvalý odkaz

    ondro, EU ma Exynos. A foto cipy sa striedaju, na xda vo vlakne so snimkami su aj ludia, co maju exynos + sony, aj exynos + isocell.

    Profile picture for user zedenko@gmail.com

    Ronn04.10.2016 - 15:06 Trvalý odkaz

    Keby som si mohol dovolit iPhone s najvacsou pamatou tak si ho kupim. Nezalohujem do cloudu ale na disky. Mam na noch filmy a fotografie este z pred 15tich rokov. Takto by som di to vedel predstavit mat ulozene aj v mobile. To ze tu niekto vychvaluje jeden system ored druhym a jedn model pred druhym je obmedzenost. Preslo mi rukami vela mobilov a nikdy som nebol uchylny na znacku alebo system. Risa chapem, ma to co mu najviac vyhovuje. By som sa divil od mobilmaniaka keby mal nieco len koli znacke

    Peter Čapkovič04.10.2016 - 22:01 Trvalý odkaz

    Ondro - hovor si čo chceš, ale tvrdiť, že Samsung nemá premiovu kvalitu, tak to je tvrdenie uplne mimo misy... S6 Edge plus, S7 edge je jedna špičková kvalita mal som oba (teraz S7 edge) viem čo tvrdím. Ked som chytil do ruky bratov Mi5 tak som mal pocit akoby som mal nejaku strednu triedu Samsungu...

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne04.10.2016 - 22:19 Trvalý odkaz

    Mne na jednej strane trosku konstrukcia na S7 Edge odstavala, hrany nedoliehali. Vedel som tam vopchat papier... Pisal som na support Samsungu, vraj to mam poslat na reklamaciu do servisu. Telefon som mal 3 dni a nechcel som byt mesiac bez telefonu... Inac Radek Hulan to mal podobne, na prednej lavej strane v hornej casti

    [img]https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/12832313_1015361387324752…]

    Peter Čapkovič05.10.2016 - 01:08 Trvalý odkaz

    Neviem, nič podobne som nemal ani na S6 edge ani na S7 edge... Vada daneho kusu...?