Cenník mobilného operátora má až 1,8 mil. znakov! Uhádnete, ktorého?

  • Martin 26.08.2016 - 14:46

    Cim viac textov a vselijakych podmienok, tym vacsia sanca negramotne ovce namotat, tento marketing orange vyuziva uspesne uz cele roky...

  • Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease26.08.2016 - 16:51 Trvalý odkaz

    Uhádol som, čo vyhrávam?

    Výsledok ma vôbec neprekvapuje..

    dzulio26.08.2016 - 23:13 Trvalý odkaz

    vcera som si pozeral web orangu a je to otras .... asi v zivote nebudem mat ziadnu sluzbu od nich :-)

    Profile picture for user zedenko@gmail.com

    Ronn29.08.2016 - 01:46 Trvalý odkaz

    Aj ja som uhadol 4ka ma najmenej stran. Super clanok. Uz sa tesim na dalsi v com bude 4ka excelovat. Zavudli ste k tomu napusat PR clanok.

    Lenka Ivančíková29.08.2016 - 10:25 Trvalý odkaz

    Ronn, zrovna od teba by som taky konspiracny zaver necakala. Zjavne si nepochopil, ze my nikdy ziadne take PR clanky nepiseme. Mali sme pisat len o dvoch najvacsich? Potom by to nebolo objektivne. A zrejme ti uslo, ze sme napisali, ze najmnensi rozsah ma 4ka, pretoze ma najmenej sluzieb. Toto napriklad ako kritiku neberies. Zaujimave. Kazdy si vyberie len to, co sa mu hodi.

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy29.08.2016 - 10:34 Trvalý odkaz

    Lenka a toto je co za clanok? Je to od vas riadne trapne

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne29.08.2016 - 10:45 Trvalý odkaz

    Co by to bolo? Pouzivatelske skusenosti, svojim sposobom :) Spomina sa tam, ze data im poslal citatel, a je to podla mna celkom zaujimavy "fun fact" bez ohladu na to kto komu patri. Konspiratori sa nezapru, ja som vsak ziadnu zmenu co sa tyka kvality clankov nepostrehol, operatorov velmi neriesim, pride mi vsak ze fony.sk informuju relevantne a nezaujato. Ak by to bol plateny clanok alebo reklama, predsa to neurobia takto nenapadne, ale daju tam normalny titulok v style, Stvorka ma najjednoduchsi cennik/podmienky alebo neico podobne. Subtilna reklama nema ziaden efekt, akurat drazdi konspiratorov. Ci?

    Lenka Ivančíková29.08.2016 - 10:53 Trvalý odkaz

    Wayne, vidno, ze mas triezvy pohlad. :) ano, ked ide o PR, vzdy je to aj uvedene v perexe clanku. :) nikto sa nam do toho, co publikujeme nestara. No je samozrejme zaujimavejsie hladat senzaciu aj tam, kde nie je. :) a zaujimave, ze oxy zareagoval az teraz napriek tomu, ze je tu clanok uz niekolko dni. :) a podla prispevkov tu za ten cas nechybal. :)

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy29.08.2016 - 12:02 Trvalý odkaz

    Lenka teraz si zareagovala ako? Nehadas senzaciu aj tam kde nie je? :) ja som na tento clanok reagoval az po tom co ho zacal niekto z redakcie obhajovat...
    Staci ti to ako vysvetlenie?

    Lenka Ivančíková29.08.2016 - 12:13 Trvalý odkaz

    nie. :) lebo ked sa mi nieco nepaci a mam potrebu sa vyjadrit, zvycajne zareagujem hned, nie az ked to urobi niekto predomnou. :) ale kazdy sme iny. :)

    Lenka Ivančíková29.08.2016 - 12:34 Trvalý odkaz

    co s tym ma domyslavost? :-D Vies, ja chapem, ked tu pride nejaky novacik, ktory zrazu zisti, ze Fony patria pod Swan, zacnu mu ist myslienky tymto smerom. Ale pri "starych harcovnikoch", ktori velmi dobre poznaju nasu pracu, ma nieco take stale dokaze prekvapit. Zvlast, ked v clankoch je popisana pravda a nic ine. Ziadne dedukcie, neoverene informacie, nedajboze nepravdy. :) Nie su tam. Prestaneme teraz pisat o operatorskych problemoch? Nie, neprestaneme. :) Ale clanky budu tak, ako vzdy, objektivne. Viac nemam co dodat. :)

    ondrakomous29.08.2016 - 12:52 Trvalý odkaz

    naprostej souhlas s Lenkou, me to nevadi, naopak sem rad, ze to muzete nekam dal posunout, ono delat zadarmo profesionalne v dnesni dobe ani nejde.

    Profile picture for user zedenko@gmail.com

    Ronn29.08.2016 - 14:06 Trvalý odkaz

    Lenka nechcem to tu rozryvat ale vieme preco ma ktory operator ake dlhe podmienky a preco nemoze mat orange alebo t-mobile tolko znakov v podmienkach ako stvorka alebo o2 Jasne ze mozu mat menej, ale aby ste to porovnavali medzi sebou, ked nemaju ani rovnake sluzby ani rovnaky pocet sluzieb. Vypovedna hodnota clanku 0. Ani kvalita operatora nezavisi od poctu znakov. Ano som sluzobne stary citatel a preto mi tento typ clankov vadi. A ty by si mi verila keby som robil v Orange, ze to nie je odo mna zamer takto reagovat? No nerobim, ani u nich nemam cislo. Ano a budem na tento typ clankov citlivy od zmeny majitela, ale stacilo sa mi k tomu verejne vyjadrit raz. Robite dobru robotu, preto som zvyknuty na kvalitu vasich clankov, preto ma tieto dva clanky nahnevali.

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy29.08.2016 - 14:09 Trvalý odkaz

    Moja reakcia nemala nic spolocne s tym komu patríte...
    Tvoja domyslavost je v tom ze ze si to "vydedukovala" z mojho jednoriakoveho príspevku. A este je pre teba zaujimave ze nereagujem na clanok ake na redakciu.. :D uz k tomu nemam co napisat ani ja

    Lenka Ivančíková29.08.2016 - 14:25 Trvalý odkaz

    oxy, prepac, ale toto: "Lenka a toto je co za clanok? Je to od vas riadne trapne" nie je reakcia na clanok? Ked nie, tak sa ospravedlnujem. :)
    Ronn, keby sme v clanku nespomenuli ostatnych operatorov, ale bol by iba o cenniku OR, az vtedy by ste nas mohli kritizovat za neobjektivitu a ucelovost. Ked sa tomu snazime vyhnut spomenutim aj konkurencie, ani to nie je dobre. :-D ani tak, ani tak. Mrzi ma, ked za tymito clankami niekto vidi nieco ine nez tam naozaj je. Ale to nie je dovod, aby sme sa venovali aj tymto veciam...:-)

    Bonyek@azet.sk29.08.2016 - 15:23 Trvalý odkaz

    Jój ale máte poniektorí problémy.

    funboy29.08.2016 - 16:27 Trvalý odkaz

    Veru, o chvíľu bude mať táto diskusia viac znakov, ako cenník Orange. :-)

    Autor článku zdá sa robí pravdepodobne nejaký IQ test na čitateľov Fony.sk, pretože v nadpise najprv položí obtiažnu otázku: "Cenník mobilného operátora má až 1,8 mil. znakov! Uhádnete, ktorého?"
    No v zápätí si hneď v článku na ňu aj sám odpovie:
    "Cenník Orangeu má na 386 stranách 1 806 171 znakov s medzerami, vrátane 5 príloh a 91 dodatkov."
    Super kvíz :-)

    huje©30.08.2016 - 15:38 Trvalý odkaz

    rozsahom so 4 by som porovnaval dajme tomu funfon.

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy30.08.2016 - 22:20 Trvalý odkaz

    Urcite to 4ka zistila az ked si to precitali na nezavislom webe