Predaj smart hodiniek klesol o tretinu! Chýbajú nové modely

  • Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease 22.07.2016 - 04:56

    Niet čo kúpiť. Žalostná výdrž, alebo dizajn, alebo chýba základná funkcionalita. Pre mňa je napr. alfa omega: upozornenie na zabudnutie plus prezvonenie fonu..

  • Richard Hombauer22.07.2016 - 10:19 Trvalý odkaz

    Uplne rozumiem. :) Ja som si napriklad nenormalne zvykol na telefon v tichom rezime a vibracie na ruke. Kedysi som mal len telefon v tichom (vsetko ma svoj cas, nic tak neponahla, aby som musel skakat, ako telefon zapiska), ale hodinky mi umoznili vidiet kazdu messengerovu spravu (hlavne kvoli komunikacii medzi redaktormi) hned. A rozhodnut sa, ci je nutne sa hned k tomu vyjadrovat. Teraz vsak skusam hodinky bez vibracii, proste ich kontrolujem, kedy ja chcem, a opat sa citim slobodnejsi. Pocitaju mi kroky, zobrazuju hovory aj spravy, ale vibracie zapinam, len cez pracovnu dobu alebo ked nieco ocakavam. Napriklad nejaky hovor. A je to lepsie.
    A ako som napisal v clanku, doteraz som nenasiel uzitocnejsie hodinky, nez tie od Alcatelu. Zvlastne, ze doteraz neprisli a novsimi verziami. Zamyslam sa, ci to nie je hlavne preto, ze tento segment celkovo upada a hodinky aj naramky dosiahli uz trhovy strop. Nadsenci ich uz maju, ostatni po nicom takom netuzia.

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy22.07.2016 - 13:21 Trvalý odkaz

    pouzivam Garmin Forerunner 230, kupoval som ich kvoli GPS a som velmi milo prekvapeny smart funkciami a hlavne vydrzou na jedno nabitie. O 10-14dnoch sa android wear ani nesnivalo :)
    je pravda ze su to "plastaky" ale na beh super, ak by som chcel nieco luxusnejsie tak kupim fenix 3.

    marek123422.07.2016 - 13:43 Trvalý odkaz

    Jedna z najnepotrebnejších vecí za posledné obdobie, pod ktoré sa podpísala slabá výdrž a v podstate nepotrebná funkcionalita. Nielen sme otrokmi svojich telefónov zvlášť čo sa týka každodenného nabíjania, ale ešte aj myslieť na hodinky. Príde mi to také trendy asi ako hodinky s kalkulačkou v 80tych a 90tych rokoch. Kto to chcel to už má, ostatní túto "technologickú" vychytávku preskočia.