Samsung Galaxy S7 a S7 edge dostanú prémiový servis

  • Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne 09.03.2016 - 12:34

    Budu ho potrebovat.
    Toto sa stalo Johnovi pri recenzovani S7 pre phonearena.

    (Hint; vybral ho z vreckal objektiv bol prasknuty. Vyzera to ze Samsung sa nes*al velmi z ochranou sosovky fotoaparatu...)

    https://plus.google.com/+JohnVelasco/posts/QbRL2cuZ36r

  • ondrakomous09.03.2016 - 13:43 Trvalý odkaz

    dneska byl na gsm clanek, ze s7 nejde vubec rozdelat, at si prej lidi koupi radsi s4. inzenyri ze samsungu se zase predvedli. asi si uvedomujou, ze na servisu samsungu vydelavaji nejvic prekupnici a levny cinsky fabriky, LOL. premiovy servis u nas neexistuje, lepi tam fotaky a displaye z ebay. PREMIOVY SERVIS znamena VYMENA KUSU ZA KUS, pri takhle slozitych vyrobnich procesech neni jina moznost. PREMIOVY SERVIS ZNAMENA PREMIOVOU CENU, kdyz si koupim samsung u OFICILANIHO SELLERA, tak priplatim 150EURO MINIMALNE oproti sedymu dovozu. muzem samsungu pogratulovat, ze konecne vyrobil NESERVISOVATELNY telefon, cimz defakto nejvic odrovnal zakazniky, kteri si koupi telefon podle heureky. kdyz jsem se ptal primo vyrobce telefonu, tak mi bylo DOPORUCENO NENAKUPOVAT OD OPERATORA, ale nakupovat primo u SAMSUNGU. operator sice zajisti servis u "autorizovaneho servisu", ale tam sedi " KLASICKY SERVISACKY POLENO", ktery jednu zavadu odstrani a pridela tri dalsi, takze se dostanete do "STENLEYHO SPIRALY", ze ktere neni uniku.

    Tomas10.03.2016 - 16:31 Trvalý odkaz

    Phonearena su jedni z najhorsich recenzentov na Ytb... bral by som ich s rezervou.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne10.03.2016 - 16:35 Trvalý odkaz

    Co chces brat s rezervou na tom ze ten objektiv praskol? Alebo si to vymyslel a dokreslil rozbite sklo vo photoshope?

    dzulio19.03.2016 - 22:21 Trvalý odkaz

    https://play.google.com/store/apps/details?id=tp.samsung.agentS7

    poistenie od samsungu na rok zadarmo iba pre s7 a s7 edge

    Pomocou tejto aplikácie získáte balíček poistenia na náhodné poškodenie svojho telefónu v dĺžke trvania jedného roku od dátumu registrácie (krytie sa vzťahuje na jedno poškodenie/rok).

    Po vyplnení registrácie dôjde k aktivácii poistenia Vášho mobilného telefónu.
    Vďaka poisteniu získate ochranu pred náhodným poškodením, ktoré zaisťuje opravu telefónu v prípade nečakaných a neúmyselných udalostí spôsobených užívateľom. Môže sa jednať o opravu rozbitých displejov v dôsledku upustenia, pádu alebo inej kolízie alebo opravu poškodenia telefónu spôsobenej tekutinami. V rámci balíčku poistenia je stanovená spoluúčasť vo výške 39 EUR vr. DPH.
    Aplikácia ďalej ponúka priamu linku na službu S7 GO. Služba S7 GO zaisťuje osobné vyzdvihnutie Vášho mobilného telefónu na Vami určenom mieste a bezplatný odvoz zariadenia do servisného strediska a späť k Vám.