O2: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov v marci

Prvé tri miesta sa oproti minulému mesiacu nezmenili, v rebríčku nájdeme lacné smartfóny, ale aj drahý, no stále žiadaný Apple iPhone 6. Darí sa ja Lenovu, ktoré je obľúbené nielen medzi smarfónmi, ale aj tabletmi.

Že bol vstup smartfónov značky Lenovo na slovenský trh dobrým krokom, svedčí opakovane dobré umiestnenie v rebríčkoch najpredávanejších telefónov. Inak tomu nebolo ani v marci, kedy sa v top päťke objavili dva modely tejto značky. A to aj medzi tabletmi.

Prvé miesto si pevne drží Lenovo A536, druhé patrí opäť cenovo dostupnému Samsungu Galaxy Ace Style a na treťom je jeden z najdrahších telefónov v ponuke Apple iPhone 6. Štvrtá priečka patrí štýlovému kúsku Lenovo S90 a na piatej sa objavil lacný Huawei Ascend G620s.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušálny mesačný poplatok 20 € (Strieborný paušál).

1. Lenovo A536 (0 €)

2. Samsung Galaxy Ace Style (nie je v ponuke e-shopu)

3. Apple iPhone 6 16 GB (565 €)

4. Lenovo S90 (125 €)

5. Huawei Ascend G620s (0 €)

O2 smartfóny

ikona

O2: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov vo februáriFebruár je síce najkratším mesiacom v roku, no do tabuľky najpredávanejších smartfónov priniesol zmeny. Z minulomesačných modelov ostali len dva, do top trojky sa vyhupol stále žiadaný Apple iPhone 6.

Mini rebríček TOP5 smartfónov zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. Ktoré modely patril do zvyšnej pätice? V tej marcovej sa Sony Xperia E3, Nokia 220 dual SIM, Samsung S5611 a Samsung Galaxy S5 mini.

Medzi najobľúbenejšími tabletmi nájdeme štyri rôzne značky. Prvé dve priečky patria Lenovu, Nextbook sa tentoraz musel uspokojiť s tretím miestom. Darilo sa aj Prestigiu, ktorý s modelom MultiPad Wize 3047 skončil štvrtý a piatym najpredávanejším tabletom bol v marci LG G Pad 8.0 LTE. Aj tu nájdete v zátvorke cenu zariadenia určenú pre Strieborný paušál.

1. Lenovo Tab 2 A7-30 (10 €)

2. Lenovo S8 (98 €)

3. Nextbook 7 3G (0 €)

4. Prestigio MultiPad WIZE 3047 (0 €)

5. LG G Pad 8.0 LTE (48 €)

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu