O2: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov vo februári

Február je síce najkratším mesiacom v roku, no do tabuľky najpredávanejších smartfónov priniesol zmeny. Z minulomesačných modelov ostali len dva, do top trojky sa vyhupol stále žiadaný Apple iPhone 6.

Prvé miesto si už dlhší čas stále drží lacné Lenovo A536, sekunduje mu rovnako lacný Samsung Galaxy Ace Style, ktorý sa však momentálne v ponuke e-shopu operátora nenachádza. Aj keď zákazníkov lákajú cenovo dostupné telefóny, našiel sa dostatočný počet tých, ktorí žiadajú najnovší Apple iPhone 6. Model v 16 GB verzii sa umiestnil na tretej priečke.

Ďalšie cenovo dostupné Lenovo obhájilo svoju pozíciu v top päťke, ale z januárového tretieho miesta kleslo na štvrté. Na piatom sa objavil dnes už starší, no medzi zákazníkmi stále obľúbený, model Huawei Y530.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušálny mesačný poplatok 20 € (Strieborný paušál).

1. Lenovo A536 (0 €)

2. Samsung Galaxy Ace Style (nie je v ponuke e-shopu)

3. Apple iPhone 6 16 GB (565 €)

4. Lenovo S580 (59 €)

5. Huawei Y530 (2 €)

O2 smartfóny

ikona

O2: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov v januáriZdá sa to možno neuveriteľné, ale v januárovej päťke najpredávanejších telefónov nedošlo k žiadnej zmene. Nájdeme tu rovnaké telefóny v tom istom poradí ako v decembri. Malé zmeny nastali len medzi tabletmi.

Mini rebríček TOP5 smartfónov zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. Ktoré modely patril do zvyšnej pätice? V tej februárovej sa Sony Xperia E3, Samsung Galaxy S5 mini, Nokia 220, Huawei G620s a Asus Zenfone.

Medzi najobľúbenejšími tabletmi nájdeme rôzne značky. Nextbook je opäť prvý, darilo sa i Lenovu. Zákazníci si kupovali aj tablet Asus FonePad a úspešný bol aj Huawei MediaPad M1. Aj tu nájdete v zátvorke cenu zariadenia určenú pre Strieborný paušál.

1. Tablet Nextbook 7 3G (0 €)

2. Lenovo S8 (98 €)

3. Lenovo Tab 2 A7-30 (10 €)

4. Asus FonePad FE170CG (0 €)

5. Huawei MediaPad M1 (79 €)

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu