Sony Xperia Z3 a Z3 Compact dostávajú Android 5.0 Lollipop

Krátko o oficiálnom predstavení Androiddu 5.0 Sony zverejnilo zoznam zaridení, pre ktoré sa plánovala aktualizácia. Malo by ísť o celý prémiový rad Xperia Z.

Dnes výrobca na svojom blogu informoval, že dnešným dňom spúšťa aktualizácia na najnovšie modely Xperia Z3 a Xperia Z3 Compact. Medzi prvé trhy patrí Škandinávia a Pobaltie, ďalšie krajiny budú postupne nasledovať. Ostané modely radu Xperia Z by mali nasledovať za približne dva týždne.

ikona

Google I/O: Nový Android, platforma pre rozvojové trhy, TV, autá a fitnessOtváracia prednáška najväčšej tohtoročnej vývojárskej konferencie Googlu sa niesla najmä v znamení noviniek v operačnom systéme Android. Na jeseň príde jeho nová verzia, no uvidíme ho aj v lacných mobiloch pod 100 dolárov, v automobiloch a nových televízoroch.

Majitelia sa môžu tešiť na nový material dizajn, ktorý sprevádza Android 5.0, Nový vzhľad oznámení na zamknutej obrazovke, mutifunkčné používateľské profily s režimom Hosť, možnosť ľahko presúvať aplikácie z internej pamäte na SD kartu a ďalšie vylepšenia.

Zdroj: blogs.sonymobile.com

Diskusia k článku:

Lacroix_MT 01.04.2015 - 13:58

Ako to vypadá zatiaľ na slovensku ?

Celá diskusia 1 príspevok