Sony prinesie Android 5.0 Lollipop na celý rad Xperia Z

Krátko po oficiálnom uvedení názvu novej verzie Androidu 5.0 Lollipop zverejnilo Sony na svojom blogu informáciu o pripravovanej aktualizácii.

Sony nesklamalo, a opäť ukázalo, že patrí medzi výrobcov, ktorí sa o svojich zákazníkov starajú, a informovalo o plánoch pri update na novú verziu Androidu 5.0 Lollipop.

ikona

Google I/O: Nový Android, platforma pre rozvojové trhy, TV, autá a fitnessOtváracia prednáška najväčšej tohtoročnej vývojárskej konferencie Googlu sa niesla najmä v znamení noviniek v operačnom systéme Android. Na jeseň príde jeho nová verzia, no uvidíme ho aj v lacných mobiloch pod 100 dolárov, v automobiloch a nových televízoroch.

Tešiť sa môžu majitelia prémiových zariadení radu Xperia Z:

Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR, Xperia Tablet Z, Xperia Z1, Xperia Z1S, Xperia Z Ultra, Xperia Z1 Compact, Xperia Z2, Xperia Z2 Tablet, Xperia Z3, Xperia Z3v, Xperia Z3 Compact a Xperia Z3 Tablet Compact.

Sony Xperia Z3

Aktualizácia bude dostupná začiatkom roka 2015 najskôr pre sériu Xperia Z3 a Xperia Z2, ostatné zariadenia budú nasledovať neskôr. Či pribudnú nejaké vylepšenia od Sony sme sa zatiaľ nedozvedeli. Keď sa dozvieme nové podrobnosti, určite vás budeme o tom informovať.

Zdroj: blogs.sonymobile.com

Diskusia k článku:

Šimon18.10.2014 - 23:46 Trvalý odkaz

Mental nemohol by si porovnať xperiu zr a z ultra? Díky.

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease19.10.2014 - 20:31 Trvalý odkaz

Tak na oko je skoro všetko jasné. Z Ultra je extra phablet s takmer o 2! palce väčším displejom.
Výkon aj výdrž porovnateľné. Foťák lepší u ZR +LED. 16GB internal je na strane ultra.
Pre mňa nenahraditeľná výhoda ZRka je vymenitelna batéria. Mám 3, ktoré nabíjam v externých dockoch. Ten komfort, že nemusím čakať 2-3 hodiny na nabitie mobilu je pre mňa luxusný. Vymením batérie a za 2 minúty mám 100% ;-) mobil nabíjam iba sporadicky.

marek21.10.2014 - 14:26 Trvalý odkaz

Čo ten displej použitý v ZR, je dobrý, či mohlo to byť aj lepšie? Inak, xperia Z sa týmto javí ako top best buy :)

Šimon21.10.2014 - 20:54 Trvalý odkaz

ako top best buy sa javi xperia z ultra bo ten vykon co to ma to je neuveritelne

Celá diskusia 6 príspevkov