Orange: nový benefit k Navzájom zadarmo, zľava a bonus za prenos pre pevný internet

Orange predstavil svoju vianočnú ponuku, ktorá je platná od 24. októbra. Prináša bezplatné SMS a MMS správy, zvýhodnenie prepojenia mobilných a pevných služieb, bonus za prenos fixného internetu od konkurencie a roamingové minúty pre Panter Pro.

Operátor pokračuje v benefitoch, ktoré svojim zákazníkom priniesol počas tohto roka - bezplatné vzájomné volania, prístup do 4G siete bez ďalších poplatkov a nové benefity pri prepojení mobilných a pevných služieb.

ikona

Orange vyhlasuje koniec prezváňaniu vďaka novej službe Navzájom zadarmoAž 5 členov rodiny alebo inej skupiny priateľov či známych si môže odteraz volať navzájom neobmedzene a zadarmo. Zákazníci Orangeu môžu vzájomné bezplatné volania získať len tak, bez akejkoľvek viazanosti či zmeny paušálu alebo špeciálneho poplatku.

Služna Navzájom zadarmo má podľa operátora už 100-tisíc skupín, v ktorej je 410-tisíc zákazníkov. Viac než 56 % skupín má päť členov a priemerne skupina prevolá 370 minút. Priemerná dĺžka hovoru je 2,2 minúty.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Od spustenia LTE siete bolo 8 % dát (75,8 TB) prenesených cez 4G sieť, pričom cez mobily prešlo 93 % dát. Rýchle dáta už môžu využívať aj zákazníci predplatených kariet.

ikona

Orange: LTE bez poplatku a dáta navyše. Prima a FunFón si počkajúOrange dnes spustil komerčnú prevádzku mobilnej siete 4. generácie, zatiaľ v troch mestách. Zvyšné budú postupne pribúdať. Paušálni zákazníci môžu v LTE sieti surfovať bez ďalších poplatkov a dostali aj dáta navyše. Niektoré programy až dvojnásobok pôvodného objemu.

Ďalej sa Orange pochválil, že rastie počet prichádzajúcich zákazníkov a počet tých, ktorí odídu ku konkurencii klesá. Zákazníci sú spokojnejší, rastie aj mobilná zákaznícka báza.

Vianočná ponuka prichádza od 24. októbra. Odvtedy pribudnú aj SMS a MMS správy pre všetkých, čo využívajú službu Navzájom zadarmo.

Hitom týchto Vianoc má byť podľa Orangeu tablet Prestigio MultiPad Ranger 8.0, ktorý bude dostupný k mobilnému internetu Klasik už od jedného eura.

Tretím pilierom vianočnej ponuky je zvýhodnenie prepojenia mobilných a pevných služieb. Každý zákazník, ktorý bude mať u operátora hlasový paušál vo výške aspoň 10 eur, dostane zľavu z mesačného poplatku za pevný internet 5 eur. K fixnému internetu bude ako benefit dostupný aj tablet za jedno euro a Mobilný internet Štart za polovičnú cenu 4,99 eur. Pôvodná 20 % zľava je nahradená 5-eurovou zľavou platnou počas celej doby viazanosti.

Za prenos pevného internetu do Orangeu ponúkne operátor zákazníkovi bonus 90 eur. Rozpustený bude v zľave 3 eurá vo faktúre počas 30-tich mesiacov. Výhodou je, že zákazník nemusí dokazovať fyzický prenos, stačí prísť na predajňu a objednať si nové pripojenie. Bonus 150 eur za prenos hlasového paušálu cez e-shop ostáva naďalej.

Orange myslí aj na náročnejších zákazníkov a vo vianočnej ponuke prináša pre paušál Panter Pro výhodnejšiu komunikáciu v roamngu. Automaticky dostanú zákazníci 1 000 minút na prichádzajúce roamingové hovory v EÚ (inšpirácia Telekomom?) a pri paušále Panter Pro 65 a Panter Pro 100 eur navyše aj 100 minút odchádzajúcich hovorov v EÚ na celú dobu viazanosti.

Ako sme sa na novinárskom stretnutí dozvedeli, súťaž o autá tento rok nebude.

Už 24. októbra otvára Nadácia Orange ďalší ročník tradičného predvianočného charitatívneho programu Darujte Vianoce. Tohtoročný, v poradí už 13. ročník bude výnimočný. K sume 50 000 eur, ktoré nadácia tento rok vyčlenila, pridá ďalšie príspevky aj Orange za svojich zákazníkov. Za každý paušál, internet, televíziu alebo inú službu, ktorú si zákazník vezme v období od 24. 10. do 1. 12. 2014, prispeje operátor do grantového programu Darujte Vianoce sumou 50 centov.

Diskusia k článku:

galaxi 22.10.2014 - 14:43

V podstate ako telekom, tak i orange nepriniesli vianoce a darceky ale sviatok vsetkych svatych. Pomodlite sa za nich.

Dezi22.10.2014 - 15:00 Trvalý odkaz

malá chybička "K fixnému inetrentu" :-)

Rastislav.j22.10.2014 - 15:23 Trvalý odkaz

galaxi
OR a TK si moc konkurovať nemusia,
O2 SK pravdepodobne bude nasledovať onedlho O2 CZ a teda v podstate končí s konkurovaním.
Swan si zatiaľ spieva tú svoju labutiu pieseň.
Mobilné Vianoce tento rok zrejme nebudú :-(

Tulipán22.10.2014 - 16:24 Trvalý odkaz

čo sa tak rozpamätávam tak ani tie minuloročné nejako neboli

galaxi22.10.2014 - 21:29 Trvalý odkaz

cez bezny rok su lepsie ponuky ako vianocne a to plati pre trojicu opkov.
Zavazovat sa prave cez vianocne ponuky je tou najvacsou chybou.

Celá diskusia 6 príspevkov