Orange vyhlasuje koniec prezváňaniu vďaka novej službe Navzájom zadarmo

Až 5 členov rodiny alebo inej skupiny priateľov či známych si môže odteraz volať navzájom neobmedzene a zadarmo. Zákazníci Orangeu môžu vzájomné bezplatné volania získať len tak, bez akejkoľvek viazanosti či zmeny paušálu alebo špeciálneho poplatku.

Stačí, ak jeden zo skupiny používa paušál s mesačným poplatkom aspoň 20 eur. Tým automaticky získa možnosť vytvoriť so štyrmi svojimi blízkymi skupinu, v rámci ktorej si môžu všetci navzájom volať zadarmo bez akýchkoľvek obmedzení. Bezplatné budú volania navzájom medzi všetkými členmi skupiny, ktorí sa túto výhodu rozhodnú využiť.

Novinka od Orangeu s názvom Navzájom zadarmo je určená predovšetkým rodinám, ale využiť ju môže akákoľvek skupina zákazníkov.

Stačí, ak si zákazník s paušílom s mesačným poplatkom aspoň 20 eur zvolí ďalších 1 - 4 zákazníkov Orangeu do svojej skupiny. Celá skupina potom automaticky získava nekonečné vzájomné hovory kedykoľvek a úplne bez poplatkov. Členom skupiny sa môže stať zákazník Orangeu s akýmkoľvek paušálom bez určeného mesačného poplatku, alebo hoci aj s Prima kartou.

Dvadsaťeurová podmienka sa nevzťahuje na celkovú výšku faktúry zakladateľa skupiny, ale fixné poplatky (napríklad výška hlasového paušálu + dáta).

Službu je možné aktivovať SMS správou, prostredníctvom aplikácie Orange GO, na webe Orangeu, osobne v predajni či telefonicky na čísle 969.

Bežný zákazník môže byť členom len jednej skupiny, zakladajúci člen skupiny s paušálom nad 20 eur môže byť členom svojej skupiny a ešte jednej.

Zmeny zloženia skupín môže zakladajúci člen uskutočniť kedykoľvek odoslaním SMS správy, ktorou aktivuje alebo deaktivuje členstvo v skupine. Zmena prebehne do 24 hodín a bude oznámená potvrdzovacou SMS.

Tvar aktivačnej SMS: "A 09xxYYYYYY" na číslo 969

- tým pridáte číslo 09xxYYYYYY do vašej skupiny Navzájom zadarmo.

Všetky hovory v rámci zvýhodnenej skupiny majú nulovú tarifu, neodčerpávajú nič z predplatených minút.

Podobný koncept s bezplatnými SMS a MMS medzi členmi skupiny sa zatiaľ nepočíta.

Služba Navzájom zadarmo bude komerčne dostupná od zajtrajšieho dňa pre všetkých zákazníkov, nových aj starších.

Diskusia k článku:

dasilva 20.05.2014 - 17:39

Super , uz 15 rokov cakam na takuto akciu. iba jeden musi mat pausal aspon 20 ecok.To sa asi zrazili s konom. Este ze mam u Vas iba internet. Ale ked prileti Labut ja od vas odletim. (Staci aby jeden mal pausal 20 €... A vy s kym bankujete, asi si pucim...)

peter20.05.2014 - 17:48 Trvalý odkaz

palec hore! mne sa to paci

Tulipán20.05.2014 - 18:11 Trvalý odkaz

neviem čo sa rozčulujete ani hujer ani rodriques nieste ich zákazníkom tak to môžete mať na saláme, nie? ak sa logicky zamyslíte tak v rodine je určite aspoň jeden človek ktorý má paušál 20 a vyšší, služba je bezplatná, takže nič naviac sa neplatí, tak čo?

Richard Hombauer20.05.2014 - 18:12 Trvalý odkaz

chlapi, o akciách operátorov píšem (alebo ich aspoň sledujem) vyše desať rokov. ale nerozumiem, kto môže mať proti tejto službe nejaké námietky.

rozumiem, že keď budem volať hlavne tým štyrom ľuďom zadarmo, tak zrazu tých 20 eur môže byť ťažko splniteľná podmienka a aktivujem si nejaký ten internet nasilu. no to je len psychologický efekt. v praxi, ak po aktivácii tejto služby ako zákazník Orangeu reálne ušetrím, tak reálne ušetrím. a nič viac ma to nestojí.

Celá diskusia 423 príspevkov