O2: bonus za prenos vo výške 150 eur je späť

Takmer po polročnej prestávke začalo O2 opäť ponúkať pri prenose čísla 150-eurový bonus. Aj keď iba cez e-shop. Stačí si vybrať akýkoľvek faktúrovaný program. (doplnené)

Zákazníkmi obľúbený bonus za prenos čísla od konkurencie je späť. Každý, kto si prenesie cez e-shop operátora svoje číslo na program s platbou na faktúru získa bonus 150 eur. Ten bude poskytnutý vo forme zľavy z mesačného poplatku za programy O2 Paušál, O2 Moja Firma alebo O2 Fér s platbou na faktúru.

“O2

Operátor vám počas 30 mesiacov odpočíta z faktúry každý mesiac 5 eur (spolu teda práve 150 €). Platí však, že výška faktúry musí dosiahnuť aspoň 5,01 €. V prípade, že sa tak nestane, bonus na daný mesiac prepadá a z faktúry sa neodčíta ani nižšia suma. Ponuka zatiaľ platí do 25. augusta 2014.

Poplatok za prenos od konkurencie vo výške 8 eur v prípade Orangeu alebo 7,97 v Telekome, ktorý O2 doteraz svojim novým ovečkám vrátilo v podobe pripísania 10 eur, sa týmto "novým" bonusom pre faktúrované programy pravdepodobne ruší. Či to tak naozaj je a či ostáva pre predplatené karty zisťujeme. Orange vo svojom nedávnom vyhlásení sľúbil, že poplatok zruší najneskôr od začiatku budúceho roka. Telekom sa zatiaľ nevyjadril.

Doplnené o 10:00 hod.

Podľa vyjadrení operátora sa poplatok za prenos vo výške 10 eur zákazníkom odteraz už nevracia. Platí to pre faktúrované aj predplatené programy.

Pri kúpe O2 Paušálu dostanete navyše aj darček: malý nabíjací a dátový kábel CulCharge.

ikona

O2 vám vráti poplatok za prenos čísla od konkurencieChceli by ste si preniesť číslo do O2, ale odrádza vás nemalý (a nemilý) poplatok? Operátor vám teraz peniaze vráti späť. Buď vo faktúre, alebo pripísaním kreditu.

Pozn. redakcie: bonus v rovnakej výške ponúka pri prenose cez e-shop dlhodobo aj Orange, FunFón vám dá 500 MB dát mesačne po dobu pol roka a Telekom aktuálne žiadny bonus za prenos neponúka niektorým zákazníkom ponúka na predajni alebo cez zákaznícku linku zľavu 50 až 150 eur, podľa výšky vybraného paušálu. Predplatenkári s kartou Easy dostanú pri prvom dobití 100 % kreditu navyše.

Za čitateľský tip ďakujeme.

Zdroj: o2.sk

Diskusia k článku:

japo 30.07.2014 - 15:38

Plati to aj ked si aktivujem mob internet za 6E a nic neprevolam?

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease30.07.2014 - 17:01 Trvalý odkaz

Áno platí, budeš mať faktúru 1€.

Nightmare30.07.2014 - 17:58 Trvalý odkaz

Lanaria,lanaria zatial ma nezlanarili modraci dako ...cim to bude

Celá diskusia 3 príspevky