Telekom Benefit: Huawei MediaPad a HTC One S za 149 eur

Hľadáte slušne vybavený smartfón alebo tablet? Poobzerajte sa na stránke Telekomu. Operátor výrazne znížil cenu dvoch zariadení, ktoré už dlhší čas ponúka medzi exkluzívnymi zľavami vo svojom programe Telekom Benefit.

V programe Telekom Benefit môžete nájsť za veľmi zaujímavé ceny nielen služby ako lístky do kina či na koncerty, ale aj dopredaj mobilných telefónov s výraznou zľavou.

Od februára tohto roka bol v zľavovom programe zaradený starší tablet Huawei MediaPad spolu s kreditom na surfovanie po internete vo výške 9 € za cenu 211 eur.

Sedempalcový tablet s OS Android 4.0.3, HD rozlíšením a dvojjadrovým 1,2 GHz procesorom teraz môžete mať za prijateľných 149 €. V cene máte aj SIM kartu s programom Mobilný internet 0 a 9-eurovým kreditom. Akcia nie je časovo obmedzená a platí do vypredania zásob (26 ks).

ikona

Recenzia: Huawei MediaPadSedempalcový tablet s OS Android 3.2, solídnym spracovaním a priaznivou cenou. MediaPad potešil microHDMI konektorom, podporou microSD kariet a slotom na SIM.

Huawei MediaPad

Smartfón HTC One S ponúka operátor cez svoj zľavový portál už od júna. Pôvodnú sumu 249 eur znížil koncom augusta na 209 eur. Teraz je smartfón dostupný spolu s predplatenou kartou Easy Free a kreditom 9 eur za výbornú cenu 149 €.

HTC One S má dvojjadrový 1,7 GHz procesor Qualcomm Snapdragon S3, 4,3-palcový displej s qHD rozlíšeníma, operačným systémom Android vo verzii Ice Cream Sandwich a 1 650 mAh batériou. Vnútorná 16 GB pamäť sa, bohužiaľ, nedá rozšíriť pamäťovými kartami. Osemmegapixelový fotoaparát má automatické zaostrovanie aj LED blesk, videá nahráte vo Full HD rozlíšení. Ponuka nie je časovo obmedzená a platí do vypredania zásob (74 ks).

ikona

Recenzia: HTC One SVýkonný android (v4.0) s 4,3'' qHD displejom, pevným kovovým telom, výborným fotoaparátom a prepracovaným grafickým prostredím HTC Sense 4.0.

HTC One S

Zariadenia sú doručované bezplatne prostredníctvom kuriérskej služby.

Za čitateľský tip ďakujeme.

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

McLoo 25.09.2013 - 18:35

Viete mi niekto povedat ci je to HTC blokovane? Dakujem

glider25.09.2013 - 19:15 Trvalý odkaz

niekto hovoril, ze ti ho potom v predajni odblokuju, tak neviem co je natom pravdy
pausalove HTC nie su blokovane

Nightmare25.09.2013 - 19:31 Trvalý odkaz

to HTC by nemalo byt blokovane...ale Telekom ma ten starsi cipset (nie 1,5gHz ale 1,7)
neminali sa im tak davaju lacno :D

Nightmare25.09.2013 - 19:32 Trvalý odkaz

ked bol Sony Ericsson live with Walkman ak pamätate v Telekom benefit tak som ho odtial kupil tusim za 99€...a tiez nebol blokovany tak neviem

Celá diskusia 18 príspevkov