Telekom Benefit: HTC One S za zvýhodnenú cenu

Telekom pridal medzi svoje exkluzívne zľavy v programe Telekom Benefit nový model. Smartfón ponúkne slušnú výbavu za prijateľnú cenu. Aj so SIM kartou Easy Free a 9 € kreditom si smartfón môžete kúpiť za zvýhodnených 249 €.

V programe Telekom Benefit môžete nájsť za veľmi zaujímavé ceny nielen služby ako lístky do kina či na koncerty, ale aj dopredaj mobilných telefónov s výraznou zľavou. Pri tomto smartfóne sa však o výraznej úspore eur hovoriť nedá.

Aktuálne sa v ponuke objavil HTC One S spolu s predplatenou kartou Easy Free a 9-eurovým kreditom za cenu 249 €. V internetových obchodoch kúpite tento model už od rovnakej ceny 249 €.

HTC One S vyzerá ako zmenšená verzia minuloročnej vlajkovej lode HTC One X, no s dvojjadrovým 1,7 GHz procesorom a 4,3-palcovým displejom s qHD rozlíšeníma a 1 650 mAh batériou.

Operačný systém Android je vo verzii Ice Cream Sandwich. Vnútorná 16 GB pamäť (pre používateľa je dostupných 10 GB + 2 GB pre aplikácie) sa, bohužiaľ, nedá rozšíriť pamäťovými kartami. Čiastočne to môže vynahradiť 25 GB bezplatného priestoru v cloudovej službe Dropbox, ktorý dostanú noví majitelia One S.

Osemmegapixelový fotoaparát má automatické zaostrovanie aj LED blesk, videá nahráte vo Full HD rozlíšení rýchlosťou 30 snímok za sekundu. Na videohovory nájdete na prednej strane 1,3 Mpix kameru s natáčaním HD videa. Nechýba podpora rýchlej dátovej siete HSPA+ s rýchlosťou až 21 Mbps, GPS, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, DLNA, FM rádio s RDS či microUSB konektor s podporou MHL.

Recenzia: HTC One S (24. 4. 2012)

Telekom ponúka HTC One S s procesorom Qualcomm Snapdragon S3, namiesto pôvodne komunikovaného novšieho typu Qualcoom Snapdragon S4 Krait.

Prečítajte si: HTC One S so starším typom procesora? (4. 7. 2012)

Telefón je bezplatne doručovaný prostredníctvom kuriérskej služby spolu s predplatenou kartou Easy Free a 9 € kreditom. Ponuka je obmedzená nielen časovo, ale aj počtom kusov (90 ks). Podľa údajov operátora na stránke je zariadene blokované na používanie výhradne v sieti Telekom. Za cenu 3,99 € vám telefón na predajni odblokujú.

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

Rastislav.j 05.06.2013 - 19:15

"Pri tomto tablete sa však o výraznej úspore eur hovoriť nedá." neostalo nám tu niečo navyše z článku http://www.fony.sk/clanky/7010-telekom-benefit-huawei-mediapad-za-zvyhodnenu-cenu ? ľúbi sa mi, že tu sa človek o ponuke častokrát dozvie skôr, ako od TK, aj keď je tam prihlásený :-)

newmind05.06.2013 - 21:08 Trvalý odkaz

iste za zvyhonenu cenu, telekom si robi z ludi srandu...vsak za tu cenu ho kupim vo volnom predaji. Davnejsie mali na benefite aj dobre ponuky, ale toto je bieda.

Lenka Ivančíková05.06.2013 - 21:39 Trvalý odkaz

Ano, Rastislav. Mas pravdu. :)Malo tam byt slovo smartfon. Dik.

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne06.06.2013 - 10:12 Trvalý odkaz

249 a so Snapdragon S3. Nuz, sice moje ekonomicke citenie je na bode mrazu, ale bud to Telekomu vyjde, lebo taketo telefony si kupuju vymlete hlavy, alebo si manazeri pozicali matros od spokojneho manazmentu Pomarancu, ktory vymyslel tie pekne nove mena pausalom a rozhodol sa, ze WOW uz nie je in.

...

Peter08.06.2013 - 20:22 Trvalý odkaz

Uz 2x kupene, nejaky somar sa vzdy najde

Celá diskusia 5 príspevkov