Orange: vianočná ponuka a súťaž o auto či tablet

Orange predstavil svoju vianočnú ponuku platnú od 26. októbra 2012, v ktorej zákazníci môžu získať neobmedzenú komunikáciu v rámci rodiny s programom WOW, mobilný internet za výhodnú cenu a zapojiť sa do súťaže o automobil Mini One a 75 tabletov Huawei MediaPad 7 Lite.

Neobmedzená komunikácia v rodine s programom WOW

K štandardným benefitom, ktoré ponúka program WOW pribudne aj novinka – vzájomné neobmedzené volania a správy pre celú rodinu. Stačí, ak si len jeden člen v rodine založí "rodinný účet" a benefity z neho budú môcť čerpať aj ostatní členovia rodiny.

Prečítajte si: Orange: nový paušál WOW a nekonečné balíky (5. 6. 2012)

To znamená, ak si aktivuje akýkoľvek balík programu WOW za mesačný poplatok minimálne 21,99 €, ako bonus môže pre seba aj pre ďalších členov rodiny získať možnosť navzájom si volať, SMS-kovať, MMS-kovať neobmedzene a bezplatne po celé dva roky. Ostatní členovia rodiny si nemusia nič aktivovať. Stačí, že ich ako členov rodinného účtu zvolí jeho zriaďovateľ a používajú akýkoľvek program od Orangeu s mesačných poplatkom aspoň 6 €.

Ak si zákazník vyskladá program WOW alebo sa rozhodne pre zvýhodnenú WOW ponuku s mesačným poplatkom od 21,99 eur do 24,98 eur, môže výhodu Nekonečno v rodine zriadiť ďalším dvom členom rodiny. Až štyroch členov rodiny k svojmu programu WOW si môže vybrať zákazník v prípade, že si vyskladá program WOW alebo sa rozhodne pre zvýhodnenú WOW ponuku od 24,99 eur mesačne.

Štedrá odmena pre každého, kto odporučí Orange priateľom

Orange ponúka k tohtoročným Vianociam aj ďalšiu možnosť ako začať komunikovať so svojimi blízkymi bezplatne. Operátor pripravil vianočné prekvapenie pre každého verného zákazníka, ktorý odporučí program WOW svojim priateľom a známym. Bezplatné volania, SMS a MMS správy si bude môcť užívať navzájom s každým jedným novým zákazníkom, ktorý na základe jeho odporúčania prejde do Orangeu, pričom maximálne môže odporučiť troch nových zákazníkov.

Navyše obaja dostanú špeciálnu zľavu na nákup ľubovoľného mobilného telefónu. Každý nový zákazník, ktorý prejde do Orangeu a vyberie si WOW ponuku s mesačným poplatkom od 5 € do 9,99 €, získa dodatočnú zľavu 50 € na nákup nového telefónu. Dodatočnú zľavu až 100 € na nákup nového mobilu získa zákazník, ktorý si vyberie WOW ponuku s mesačným poplatkom nad 10 €. Dodatočnú zľavu na nový mobilný telefón vo výške 20 € získa za každého odporučeného zákazníka aj zákazník Orangeu, pričom aj tu platí, že maximálne môže odporučiť troch nových zákazníkov.

Výhodnejší Mobilný internet

Vo vianočnej ponuke prináša Orange vynovený Mobilný internet, ktorý ponúka viac dát, vyššie rýchlosti a je bez dátových obmedzení. Po vyčerpaní predplateného objemu dát nedochádza k spoplatneniu ďalších dátových prenosov, iba k zníženiu prenosovej rýchlosti na 16 Kbps.

Po prečerpaní predplateného objemu dát si môže zákazník opätovne dokúpiť ďalší objem dát na surfovanie vyššou rýchlosťou, pričom si môže flexibilne dokupovať dáta po 1 GB za 4 eurá a jednoducho si tak mobilný internetový balík prispôsobiť svojim potrebám.

K vybraným účastníckom programom Mobilného internetu dostanú zákazníci aj ďalšie doplnkové služby ako napríklad Zákaznícku zónu, Bezpečnostný balík, či niektoré roamingové balíky a e-mailovú schránku s kapacitou 2 GB.

Orange

Verní zákazníci dostanú zľavu podľa toko ako dlho využívajú služby Orangeu. Spolu s vynovenými dátovými balíkmi zaraďuje operátor do ponuky aj nové modely modemov podporujúce vyššie rýchlosti – Huawei E3131 a E3251. Zákazníci ktorí preferujú využívanie služby doma majú na výber aj 3G Wi-fi router Huawei B683 alebo 3G Wi-Fi modem E587. Všetky zariadenia je možné získať už od 1 €.

OrangeOrange

Tablety už za 1 €

Každý zákazník, ktorý sa rozhodne pre Mobilný internet Klasik a k nemu pre program WOW, môže získať tablet za 1 euro. Ak si k Mobilnému internetu Klasik zoberie aj vybranú zvýhodnenú WOW ponuku alebo program WOW od 27,99 €, dostane automaticky tablet Huawei Media Pad 7 Lite za symbolické euro. Každý, kto si skombinuje volací program WOW v minimálnej hodnote 39,99 € s nekonečným Mobilným internetom Klasik si domov odnesie za 1 euro tablet Samsung Galaxy Tab 2 7.0.

Okrem toho sa v akciovej ponuke objavili aj tri nové modely tabletov: Samsung Galaxy Tab 2 10.0 s dátovým balíkom Ultra za 29 €. Samsung Galaxy Tab 2 7.0 a Huawei MediaPad 7 Lite sú k dispozícii pri vyšších balíkoch už od 1 eura.

Bohatšie Vianoce s kupónom na 30 eur

Zákazníci, ktorí si aktivujú program WOW spolu s niektorou zo svojich služieb na doma – s Internetom na doma DSL, TV Extra, SatTV Extra alebo FiberTV získajú finančný bonus. Ak zákazník podpíše Dodatok na niektorý z programov WOW, automaticky získa 30 € kupón. Ten si môže uplatniť pri podpise Dodatku k ďalšej zo služieb, a to buď hneď, v prípade, že si aktivuje obe služby naraz, alebo aj s časovým odstupom, avšak počas trvania vianočnej ponuky. Zákazníkovi bude následne na jeho fakturačný účet pripísaný finančný bonus 30 €.

Vianočná hra o 75 automobilov a 75 tabletov

Každý zákazník, ktorý si od 26. októbra 2012 aktivuje vybranú hlasovú alebo dátovú službu a podpíše k nej Dodatok k Zmluve o pripojení, bude automaticky zaradený do Vianočnej hry. Verní zákazníci majú väčšiu šancu na výhru, keďže každý zákazník bude do žrebovania zapojený toľkokrát, koľko celých rokov nepretržite je so svojim číslom v Orangei.

Každý zákazník, ktorý si v čase trvania vianočnej ponuky vyberie niektorú zo Zvýhodnených WOW ponúk, alebo si vyskladá akýkoľvek vlastný volací program WOW s mesačným poplatkom od 9,99 €, bude zaradený do žrebovania o jedno zo 68 áut Mini One.

Tí zákazníci, ktorí si aktivujú niektorý z internetových balíkov - Nekonečný internet v mobile, Mobilný internet, Internet na doma DSL alebo FiberNet budú automaticky zaradení do žrebovania o 75 tabletov Huawei Media Pad 7 Lite. Aj v tomto prípade platí, že zákazník bude toľkokrát zaradený do žrebovania, koľko rokov nepretržite využíva na danom čísle služby Orangeu.

O ďalších šesť áut môžu súťažiť všetci existujúci zákazníci Orangeu, ktorí sa zapoja do SMS hry zaslaním SMS v tvare ANO na číslo 567. Automaticky sa tak zaradia do hry a zároveň od operátora ako darček dostanú aj vianočnú MMS pohľadnicu. Do hry sú zaradení toľko krát, koľko rokov sú nepretržite s daným číslom v Orangei.

Šancu získať jedno štýlové auto Mini One majú aj tí zákazníci, ktorí sa rozhodnú zapojiť do on-line hry, ktorá bude od polovice novembra spustená na facebookovej stránke Orangeu. Do tejto hry sa môže zapojiť skutočne každý, dokonca aj zákazníci konkurenčných operátorov.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Luca 25.10.2012 - 19:03

To navzajom si telefonovat znamena, ze lubovolne medzi sebou, ci len ten, ktory ma aktivovany WOW a ostatni jemu ?

Manobb25.10.2012 - 19:34 Trvalý odkaz

To znamená, ak si aktivuje akýkoľvek balík programu WOW za mesačný poplatok minimálne 21,99 €, ako bonus môže pre seba aj pre ďalších členov rodiny získať možnosť navzájom si volať, SMS-kovať, MMS-kovať neobmedzene a bezplatne po celé dva roky. Ostatní členovia rodiny si nemusia nič aktivovať. Stačí, že ich ako členov rodinného účtu zvolí jeho zriaďovateľ a používajú akýkoľvek program od Orangeu s mesačných poplatkom aspoň 6 €."

Asi sú padnutí na hlavu ...
1. člen si zriadi WOW za 21,99 Eur a môže si "priradiť" až 2 členov, ktorí ale musia mať program min. za 6 Eur/mes.
SPOLU 3-členná WOW rodina: 21,99+6+6=33,99 Eur/mes.

A teraz to hlavné:
FUNfon rodina (nielen 3-členná, ale napr. i 4-členná) vyjde na:
(počet členov x 7 Eur)/4 za mesiac.
... pre 3-člennú rodinu = 3x7/4=5,25 Eur/mes.

ĎAKUJEM operátorovi, že ako HIGH END WOW operátor ponúka prakticky to isté "iba" za vyše 6-násobok ceny svojho virtuála - dietko od FF

Manobb25.10.2012 - 19:52 Trvalý odkaz

"Verní zákazníci majú väčšiu šancu na výhru, keďže každý zákazník bude do žrebovania zapojený toľkokrát, koľko celých rokov nepretržite je so svojim číslom v Orangei."

Mám taký pocit, že i v OR si (konečne) začínajú uvedomovať, že najlepší zákazník je skutočne verný zákazník, ktorý nepobehuje medzi operátormi ako postrelený zajac.
Škoda len, že šanca na výhru sa tým takmer nijako nezvýši, tzn. táto deklarácia váženia si vernosti je len "naoko". (proste PR, ktoré zaberie, ale z pohľadu zákazníka nič nerieši)

funboy25.10.2012 - 20:30 Trvalý odkaz

prerušovaná vernosť sa neráta? :-)

galaxi25.10.2012 - 21:22 Trvalý odkaz

prerušovaná vernosť?
Sa opýtaj manželky.

Celá diskusia 23 príspevkov