Orange: nový paušál WOW a nekonečné balíky

Po niekoľkodňovom tajomnom "naťahovaní" zákazníkov reklamným spotom s textom: Končíme, dnes Orange predstavil svoju novú ponuku nekonečných balíkov a flexibilný program WOW.

Klasické paušály nahrádza jediný program WOW, ktorý kombinuje všetky ich výhody a automaticky sa prispôsobuje zákazníkovi.

Paušál WOW neobsahuje žiadne predplatené minúty. Je jednoduchý, flexibilný, nekonečný a kým nič neprevoláte, nič nezaplatíte. Novinkou je klesajúca tarifa, čím viac budete volať, minútová sadzba bude klesať.

Základom programu WOW, ktorého mesačný poplatok je 0 €, je klesajúca tarifa. Spočíva v tom, že čím viac zákazník telefonuje, tým menej za minútu platí.

Minútová cena telefonovania do všetkých sietí v SR automaticky klesá zo základnej ceny 0,13 € podľa počtu pretelefonovaných minút až na 0,05 € – spätne za všetky pretelefonované minúty v danom fakturačnom období.

Orange

Všetky hovory zákazníkov v danom fakturačnom období sa automaticky prepočítavajú nižšou cenou, pričom zákazník si nemusí nič aktivovať ani žiadať o úpravu podmienok - jednoducho telefonuje viac a platí menej.

fotka

Minútové ceny hovorov: základ do 45 minút mesačne za 0,13 eur / min., nad 45 minút mesačne sa mení celková cena za minútu na 12 centov, nad 80 prevolaných minút v danom mesiaci sa cena za všetky minúty zmení na 10 centov, nad 250 minút je to 7 centov za každú minútu v danom mesiaci a nad 400 eur klesne minútová cena v danom mesiaci na 0,055 eur / min. Ak prevoláte 79 minút, bude vás to pekne mrzieť.

Orange

SMS a MMS správy budú za 6 centov, dáta za 0,90 eur / MB. K dispozícii budú opäť balíčky neobmedzených volaní do Orangeu. Cena internetových balíčkov bude 700 MB za 6,99 eur (7,2 Mbps), 2 000 MB za 9,99 eur (21 Mbps), po vyčerpaní nastane spomalenie na 16 kbps. balík SMS a MMS má rôznu cenu, podľa toho, či ho beriete k internetu. K 2000 MB dát dostanete neobmedzené správy za 1,99. eur.

Orange

Nekonečné balíky rozdelil Orange na volania, internet v mobile a SMS / MMS. Ceny hovorov sa líši podľa toho, do akej siete zákazník volá.

Sieť Orange:

- večer a víkend 11,99 €

- nonstop volania 19,99 €

Všetky siete SR:

- večer a víkend 24,99 €

- nonstop volania 34,99 €

Orange

K nonstop volaniam môžete mať nekonečné medzinárodné hovory do EÚ za 6,99 eur. Za 1,99 eur mesačne dostanete ceny ako na hovory v rámci Slovenska. Do celého sveta môžete volať neobmedzene za 9,99 eur, alebo za 2,99 eur mesačne vás budú medzinárodné hovory do celého sveta stáť toľko čo v rámci SR.

fotka

Balíky roamingových volaní a dát sú odteraz súčasťou programu WOW. S balíkom Moja Európa môžu zákazníci volať a prijímať hovory vo všetkých krajinách Európskej únie, Nórsku, Lichtenštajnsku a na Islande, vo Švajčiarsku už za 0,12 € za minútu bez obmedzení. S balíkmi Data Európa a Data Svet získajú možnosť surfovať v celej EÚ a vo Švajčiarsku už od 0,09 € / MB v partnerských, 0,49 € v ostatných sieťach a ,89 € vo vybraných krajinách sveta.

fotkaPri využívaní internetu v mobile bude mať zákazník na výber z balíkov:

- Štart: 7,2 Mbps / 6,99 € (po vyčerpaní objemu 700 MB bude nasledovať zníženie rýchlosti)

- Klasik: 21 Mbps / 9,99 € (po vyčerpaní objemu 2 000 MB bude nasledovať zníženie rýchlosti)

Balík neobmedzených SMS a MMS správ dostane zákazník v troch rôznych cenách:

- bez internetového balíka za 6,99 €

- k internetu Štart za € 3,99 €

- k internetu Klasik za 1,99 €

Neobmedzené balíky platia na 250 rôznych čísiel v rámci mesiaca, aby SIM karta nebola zneužívaná na rôzne gsm brány a call centrá.

Myslelo sa i na biznis zákazníkov. Jednou z prezentovaných kombinácií paušálu WOW je paušál Biznis za 44,99 € mesačne, v ktorom zákazník získa nekonečné volania i nekonečné správy do všetkých sietí SR, nekonečný internet Klasik a svetové hovory za domáce ceny.

Orange

Zákazníci Orangeu získajú odteraz aj zľavu na telefón za každé jedno euro mesačného poplatku. Čím vyšší bude súčet všetkých mesačných poplatkov, tým vyššiu zľavu na telefón získajú, pričom zákazník si ju vypočíta veľmi jednoducho. Pri mesačnom poplatku do 25 € bude zľava predstavovať 4-násobok mesačného paušálu, pri mesačnom poplatku nad 25,01 € to bude až 6-násobok.

Orange

Zľavu za telefón si ďalej zákazníci môžu prispôsobiť presne na mieru aj vďaka dobrovoľnému mesačnému predplatnému. Predplatné môže byť ľubovoľná suma od 1 € do 50 €, ktorú sa zákazník môže dobrovoľne uhrádzať k mesačnému poplatku. Predplatné môže pritom v plnej miere čerpať ako kredit na spotrebované služby telefonovania, správ aj internetu v mobile.

Program WOW si zákazníci Orangeu môžu prispôsobiť presne tak, ako im to vyhovuje alebo si môžu vybrať z výhodných ponúk za zvýhodnenú cenu a získať extra benefity. Výhodou takéhoto výberu budú výhodnejšie ceny jednotlivých služieb, bonusová služba navyše, ako aj telefón s extra zľavou. Napríklad balík s neobmedzeným telefonovaním aj neobmedzenými SMS a MMS do všetkých sietí, bonusovou službou náhradný telefón a navyše s extra zľavou na telefón si môžu aktivovať za 34,99 eur mesačne.

Orange

V novom paušále WOW sa vám viac oplatí prevolať 80 minút (cena 10 centov za minútu) než 79 minút (cena 12 centov za minútu). Rozdiel na faktúre je až 1,48 eur! Preto zajtra Orange ponúkne na rôzne platformy špeciálnu aplikáciu pre zistenie aktuálnej spotreby. Tá má prinútiť neskúsených používateľov smartfónov stiahnuť si prvú aplikáciu a prelomiť bariéru. Orange aktuálne predáva z celkového množstva akciových telefónov až 70 % smartfónov, no ľudia ich na dáta veľmi nepoužívajú.

Orange od 6. júna 2012 končí s ponukou paušálov, ako ich zákazníci na Slovensku doteraz poznali. Existujúci zákazníci si môžu svoj aktuálny paušál ponechať alebo prejsť na nový paušál WOW. Dôležité je zachovať výšku mesačného poplatku na rovnakej alebo vyššej úrovni tak, ako to má zákazník uvedené v zmluve.

Diskusia k článku:

huje® 05.06.2012 - 17:33

Wow... Neodpadol som aj keď som čítal na stojaka :-) Skopírovaný nápad s účtovaním podľa prevolaných minút je fajn, ale pre mňa to nie je to dôvod na presun čísla :-) A hlavne ak už sa máme baviť o dátach, zníženie rýchlosti po vyčerpaní FUP 700 MB a 2 GB len na 16 kbit/s v "najvýkonnejšej sieti" je parádny krok späť.

Karol05.06.2012 - 17:45 Trvalý odkaz

No čakal som trošku viac sa priznám, uvidíme, ked budú na svetle všetky podrobnosti

BeJay05.06.2012 - 17:47 Trvalý odkaz

...ten kto v Ornage má na starostí web a hlavne tú reklamu, ktorá ma ani za b.ha nepustí na portál by si zaslúžil takú na pysky, že by ho týždeň na are dokopy nedali. Už beztak strašná a pomalá web stránka a ešte toto k tomu. A ten Wow? Nech si ho strčia do ... Týmto produktom sa pre mňa zakopali!

Rastislav.j05.06.2012 - 17:52 Trvalý odkaz

huje®
však písali, že už končia. No tak dali ponuku aby ľuďom nebolo až tak smutno :-)

Zatiaľ sa mi stále potvrdzuje, že čím väčšie navodzovanie atmosféry o novej výnimočnosti ponuky tým väčší výg*c z toho vylezie. (redakcii prepáčte ale nič slušnejšie mi nenapadlo)

Celá diskusia 53 príspevkov