Orange: k telefónom HTC One MusicJet na 3 mesiace zadarmo

HTC a Orange pripravili pre zákazníkov, ktorí si zakúpia jeden zo smartfónov HTC radu One, službu MusicJet Premium na tri mesiace zadarmo.

Túto možnosť môžu využiť od 1. mája do 30. júna 2012. So službou MusicJet tak majú majitelia smartfónov HTC One k dispozícii stovky tisíc skladieb a hudobných albumov spolu a prístup do internetu s 1 GB dátovým balíkom. Bežný mesačný poplatok za verziu Premium je 8,90 €.

Služba MusicJet je hudobnou knižnicou s databázou viac než 1,5 milióna skladieb domácej aj zahraničnej produkcie. K tejto knižnici zákazník získa prístup cez mobilný telefón aj cez počítač. Službu MusicJet môžu využívať nielen zákazníci s paušálom, ale aj s predplatenou kartou.

Pozn. redakcie: V diskusiách sa občas spomína, že MusicJet na predplatenej karte po vyčerpaní kreditu nefunguje, no táto správa nie je pravdivá. Ak používateľ minie svoj aktuálny kredit, nemalo by to ovplyvniť službu MusicJet, ani dátový balík s ňou spojený.

Bezplatná verzia MusicJet Lite poskytuje základný komfort v podobe prístupu k celej databáze skladieb cez počítač pripojený k internetu. Počas prvých troch mesiacov je prehrávanie bez obmedzenia počtu prehratých skladieb. Služba v tejto verzii je každých 15 minút prerušovaná reklamou a obmedzená maximálnym počtom prehratí jednej skladby. Používať ju môžu všetci používatelia s platnou e-mailovou adresou a mobilným číslom akéhokoľvek operátora.

Prečítajte si: Orange: nová služba MusicJet (21. 9. 2012)

Rad mobilných telefónov HTC One je postavený na operačnom systéme Android 4.0 Ice Cream Sandwich s novou verziou používateľského rozhrania HTC Sense 4, ktoré ponúka aj sadu technológií HTC ImageSense pre pokročilú prácu s fotografiami. Súčasťou rozhrania je aj rad nástrojov pre vylepšenie kvality reprodukovaného zvuku.

Zákazník má od 16. apríla 2012 na výber medzi modelom HTC One V a HTC One X.

HTC One V je určený pre menej náročných používateľov. Ponúka 1 GHz procesor, 3,7'' Super LCD displej s rozlíšením 800 x 480 bodov a OS Android 4.0 s nadstavbou HTC Sense v najnovšej verzii. Videá v HD rozlíšení zhotovíte 5-megapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a LED diódou. Interná 4 GB pamäť podporuje microSD karty do veľkosti 32 GB.

Pre rýchle dáta slúži podpora HSPA, nechýba Wi-Fi, GPS, Bluetooth, FM rádio ani audiokonektor na pripojenie vlastných slúchadiel.

Základné info: HTC One V

HTC One X je nová vlajková loď výrobcu vybavená štvorjadrovým procesorom NVIDIA Tegra 3 taktovaným na 1,5 GHz a 1 GB pamäťou RAM. Poteší hlavne technoidov. HTC One X má veľký 4,7-palcový displej s HD rozlíšením 720 x 1 280 bodov, pokrytý odolnou vrstvou Gorilla Glass.

Operačný systém Android je v najnovšej verzii Ice Cream Sandwich s grafickou nadstavbou HTC Sense 4. 8-megapixelový fotoaparát umožňuje záznam videa vo Full HD rozlíšení. Vnútorná 32 GB pamäť sa bohužiaľ nedá rozšíriť pamäťovými kartami. Nechýba HDMI konektor, 3,5 mm jack, Wi-Fi, GPS ani podpora dát vrátane technológie HSPA+ až do 21 Mbps.

Recenzia: HTC One X

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Rastislav.j 30.04.2012 - 16:17

Keď si človek prečíta : "Orange vypredáva kupóny na tri mesiace používania služby MusicJet Premium. Na webe ich ponúka s polovičnou zľavou oproti vianočnej akcii. Zvýhodnená cena platí do konca apríla, alebo do vypredania zásob. TIP: Orange spúšťa novú hudobnú službu MusicJet Kupón, ktorý sprístupní MusicJet Premium na tri mesiace, stál pôvodne 14,90 €. S polovičnou zľavou sa predáva za 7,45 €." tak ta ponuka vyzniev dosť smiešne.

galaxi30.04.2012 - 23:27 Trvalý odkaz

akože orange paušály sú sakramenský drahý špáz. MJ je ale zasa dobré aj keď na easy free 2GB net a 9 centové volania sa to nechytá. Na orange je naj FunFon.

Bonyek@azet.sk01.05.2012 - 09:32 Trvalý odkaz

Poplatok za MJ v OR nie je náhodou 8,90.EUR/mes.? A 6,90.EUR nebola náhodou len uvádzacia cena.? Ak sa mýlim nič som nepovedal (nepísal). ;-)

Lenka Ivančíková01.05.2012 - 11:15 Trvalý odkaz

Orange to ma celkom neprehladne napisane. Na stranke ohudbe.sk sa zakaznik dozvie, ze je sluzba od 5,90 a az na inom mieste je spomenuta cena 8,90. Clovek aby cenu hladal cez Google. Na stranke Orange je to podla mna ako zakaznika nepresne a neprehladne. Mne to OR nedavno ponukal za 6,90 preto ma zmiatol.:-) Opravene.

Bonyek@azet.sk01.05.2012 - 13:43 Trvalý odkaz

ak píšu že je sluzba OD 5,90, už sme si mohli zviknuť že to može byť viac, a obvykle za to aj viac zaplatime.

Celá diskusia 6 príspevkov