Orange Love: pri viazanosti u konkurencie za fixné služby neplatíte

Orange vychádza v ústrety záujemcom o balíky služieb Love, ktorí sú pevným internetom či televíziou viazaní u konkurenčného operátora. Počas trvania viazanosti nebudú za fixné služby v rámci Love platiť.

Zákazníci, ktorí by si radi aktivovali balík služieb Love, ale sú s niektorou svojou fixnou službou sú viazaní u konkurenčného poskytovateľa, dostanú možnosť využívať pevný internet alebo televíziu až 12 mesiacov zadarmo. Nemusí tak čakať do skončenia viazanosti ani platiť pokuty za jej predčasné ukončenie.

Balíky s vopred nakombinovanými mobilnými a fixnými službami uvideol Orange v polovici setptembra. Obsahujú hlasový paušál s nekonečnými volaniami na Slovensku a do celej EÚ, pevný internet a digitálnu televíziu.

Zároveň majú k dispozícii možnosť aktivovať pre svoju rodinu ďalšie tri hlasové paušály, vytvoriť si skupinu Navzájom zadarmo a získať dotáciu na zariadenie vo výške až 540 eur.

Pozn. redakcie: Podobnú možnosť pre viazaných zákazníkov ponúka aj O2. Už od septembra 2017 preplatí zmluvnú pokutu do výšky 150 eur.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu