Orange Love: hlas, dáta a televízia v jednom balíku

Portfólio Orangeu sa rozrástlo o nový produkt. Balík služieb Love obsahuje nekonečné volania, dvojnásobný objem mobilných dát, pevný internet, digitálnu televíziu a ďalšie výhody.

Od piatka 22. 9. 2017 pribudne v ponuke Orangeu balík Love s vopred nakonfigurovanými mobilnými a fixnými službami. Obsahuje hlasový paušál s nekonečnými volaniami na Slovensku a do celej EÚ, pevný internet a digitálnu televíziu. Balíky sú rozdelené na tri úrovne: Premium, Optimal a Basic. Líšia sa rýchlosťou internetového pripojenia a digitálnou TV.

V závislosti od dostupnosti technológie na adrese zákazníka poskytuje operátor riešenia na optike alebo fixné LTE pripojenie. Každý z balíkov obsahuje nekonečné hovory do všetkých sietí SR a do krajín EÚ, nekonečné SMS správy, 500 minút pre volania zo Slovenska do EÚ, Kanady, USA a 4 GB mobilných dát využiteľných na Slovensku aj v EÚ.

Ku ktorémukoľvek balíku Love si môže zákazník zobrať maxilmálne tri ďalšie hlasové paušály v cene 25 eur (nekonečné volania, SMS a 4 GB dát) alebo 8 eur (100 minút, 100 SMS a 100 MB dát). Môže ich ľubovoľne kombinovať. Ku každému paušálu získa dotáciu na nové zariadenie do štvornásobku mesačného poplatku. Dotácia pre celú rodinu tak vyjde až na 540 eur. Kto nepotrebuje nový mobil a dotáciu nevyužije, iný benefit nedostane.

Love Premium Fiber + TV je balík služieb pre najnáročnejších zákazníkov. Okrem hlasového paušálu ponúka rýchly optický internet Home Premium Fiber so zvýšenou rýchlosťou až 500 Mbps a Home Premium TV s 85 kanálmi, vrátane jedného prémiového a dvoch tematických balíkov. K tomu získa 31-dňový TV archív zadarmo. Cena mesačného poplatku je 60 eur. Balík s rovnakými parametrami, ale bez otickej siete má názov Love Premium Fiber a stojí 50 eur mesačne.

Love Optimal Fiber + TV obsahuje okrem hlasového paušálu optický internet Home Optimal Fiber s rýchlosťou až 300 Mbps a Optimal TV so 67 televíznymi stanicami a 31-dňovým archívom za 50 eur mesačne. Bez optickej TV je cena 45 eur mesačne. V prípade, ak sa zákazník nenachádza v pokrytí optiky, má k dispozícii Love Otpimal 4G, ktorý poskytuje hlasový paušál a internetové pripojenie Home Premium 4G s rýchlosťou až 30 Mbps a k tomu bonus na TV.

Love Basic Fiber + TV zahŕňa hlasový paušál, optický internet Home Basic Fiber s rýchlosťou až do 30 Mbps a Basic TV s 20 kanálmi a 31-dňovým archívom. Cena je 45 eur mesačne. Taktiež si môžu zakúpiť balík Love Basic Fiber s rovnakými službami, ale bez otickej televízie za 40 eur. Kto nie je v pokrytí optiky, môže využiť balík Love Basic 4G s LTE internetom do 15 Mbps a TV bonusom 5 eur.

Produktové portfólio Orange Mix k 22. 9. 2017 končí.

Diskusia k článku:

Brano 19.09.2017 - 14:50

stale tomu nieco chyba, mozno nie uplne zla ponuka pre toho kto vyuziva vsetko> Nebol by to Orange keby k pausalu nedal len 4 GB dat co dnes staci aktivnemu pouzivatleovi len tak tak. Samozrejme urcite po precerpani stopka. Dokupenie na 768 kbit/s urcite nebude dostupne a pocitam s navysovanim 1 GB za 6 eur, v lepsom pripade za 3 eura.

viperman19.09.2017 - 15:07 Trvalý odkaz

v novych programoch maju vsade po 3 eura, a v datamax tusim po 2, ak by dali po 6 tak to by musel vymyslet tupec:)

Celá diskusia 3 príspevky